Nytt och ofräscht

Nyheten med mannen som har överlevt i en översnöad bil i två månader är riktigt bisarr. Han hade med sig läsk, salva och lite annat smått och gott, och en sovsäck. Snö isolerar ju, så det har ju inte varit livshotande kallt, och ämnesomsättningen sjunker när kroppstemperaturen går ner.

All snö kan ju inte bara dimpa ner på en timme, märker man inte att man är på väg att bli instängd? Och om man får ut handen för att ta in snö från taket att äta, kan man inte lika gärna kasta snön utåt så att man så småningom kommer ut?

Och så den stora frågan: Hur gott luktade det i bilen efter ett par månader? Han måste ju ha utfört en del mänskliga funktioner… Att ingen har saknat karln verkar inte så konstigt, han sade upp bekantskapen med sin släkt för 20 år sedan, flickvännen hade gjort slut, och han hade inget jobb. Bara skulder.

Han valde helt enkelt att bosätta sig där. Av bilderna i tidningarna att döma var bilen inte så fasligt översnöad som man kan tro heller. Det verkar helt enkelt som om han behöver mer vård än bara den rent fysiska…

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2012/02/nytt-och-ofrascht/

4 kommentarer

Hoppa till kommentarformuläret

  • Tofflanfebruari 20, 2012 kl. 15:52
  • Svara

  Med liten input blir det liten output också. Bara han inte kissade i sovsäcken, då hade han blivit nedkyld. Häftigt med iglooeffekten, men en tragisk händelse. Hoppas han får hjälp!

  Sossar, va e de för nåra?.. 😉

   • februari 20, 2012 kl. 16:48
   • Svara

   Ja herregud. Billig i drift, i alla fall…

  • catdogsfebruari 21, 2012 kl. 06:39
  • Svara

  Nog för att jag vet att män tycker om enkla saker!
  Men, två månader i en bil! Hur stod han ut?
  Och äter man bara snö, så kommer det inte mycket
  i retur heller!
  Fast han kanske hade bra uppkoppling där i bilen,
  och en deal med en pizzeria i trakten !!
  Det skulle förklara en del.

   • februari 21, 2012 kl. 08:25
   • Svara

   Hahaha! Ja, hela historien är så konstig. Att han åkte dit frivilligt…?! Jag tycker i alla fall att det är skönare hemma!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.