Tålamod och kassaskåp

När jag väl har bestämt mig för att jag vill göra något, då vill jag göra det på en gång! Har inget tålamod för sådana saker. Det blir nästan outhärdligt att vänta, och sättet det har varit på innan är helt plötsligt bara fel. Nu gäller det här inte allt, men saker som att klippa mig, möblera om eller måla om någonstans.

Det ska ske nu! Jag hade långt hår väldigt länge, och tiden mellan beslutet att klippa av det, och själva tiden hos frisören kändes som en evighet, och jag kände mig fulare än någonsin.

Kvinna hos frisören

Nu när jag har lust att möblera om känns det likadant – inget tålamod, men jag klarar inte av att göra det själv. Dels för det där satans kassaskåpet står i vägen, och dels för att jag har ont i ryggen. Det är ju inget fel på hur det är nu egentligen. Fast jag gillar förnyelse, förändring och omväxling. Jag är ju för det mesta hemma, därför blir det extra viktigt att hemma är underbart. Och jag älskar verkligen lägenheten, men det går att förbättra!

Och i går hände det. Älskaren R lovade att flytta på det där jäkla vidundret så att vi kan möblera om! Det kan stå i sovrummet, så ser jag det inte hela tiden. Det gör mig bara arg. Ryggen känns inte ett dugg bra, men han får fixa bärandet själv.

Jag har ägnat dagen åt att plocka ut böckerna ur bokhyllan, så att det går fort att bara skyffla runt sakerna. Det ligger höga bokstaplar på alla bord nu i stället! Men han kommer ju inte hem än på en timme eller så, och sen ska det ätas och säkert vilas lite. Men sen så!

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2012/02/talamod-och-kassaskap/

2 kommentarer

  • Emeliefebruari 29, 2012 kl. 20:15
  • Svara

  *skratt* är som du. Har man kommit på att man vill ska det hända nu (eller för en stund sedan) och jag startar också ofta projekt men behöver oftast en härlig sambo som kan hjälpa till att slutföra det.

   • februari 29, 2012 kl. 20:35
   • Svara

   Haha, ja! Påbörja grejer är hur lätt som helst – och kul! Bara nån hjälper till med det jobbiga, så… 😀

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.