Den våldsamma kvinnodagen

I går var det ju internationella kvinnodagen! Älskaren R firade mig genom att trycka min käke ur led. Eller ja, rent tekniskt är det käkledsdisken som hamnar snett en liten stund, men ont gör det. I alla fall en stund. Och nej, något våld här hemma var det inte – vi låg faktiskt och gosade! Haha! Det är kul att vara jag, nästan jämt.

Det gick bra hos sjukgymnasten, men han hade glömt att ta ut autotraktionsbänken ur salen, och det var kurs där, så vi hoppade över det. Jag är lite osäker på vilken nytta de gjorde, eftersom jag hade så sjukt ont vid några tillfällen. Något hände i alla fall. Nu ska jag väl köra på som vanligt med träningen ett tag, men vi har diskuterat ett lite annat upplägg med mer excentrisk träning överlag. Det blir jobbigt, när man som jag är ganska explosiv. Ska träna med honom två gånger i veckan framöver.

Hantel, hantlar, träna

Dessutom berättade han om någon sorts laserbehandling, där man på något sätt bränner de trasiga nervändarna. Eller nåt. Han visste inte så mycket om den, och jag har ingen aning. Han skulle prata med min läkare om det, och honom ska jag träffa om tre veckor. Och så pratade vi D-vitamin. Och helg är det också snart! R nämnde något om en utflykt på lördag, för något ska vi hitta på i alla fall. Men var? Bil finns, så tillgänglighet är inte ett problem. Jag kan inte komma på vad jag vill se eller göra, det står helt still i skallen. Tips?


Missa inte...

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2012/03/den-valdsamma-kvinnodagen/

6 kommentarer

Gå direkt till kommentarformuläret

 1. Har inte varit på utflykt annat än i tjänsten på hur många år som helst, så sorry, jag har inga tips alls. Låter så mysigt med de där utflykterna och annat som ni gör tillsammans. Kanske ska skaffa mig en utflyktskompis…som kan gå hem till sig igen sen’. 🙂

   • on mars 9, 2012 at 09:37
   • Svara

   Ja, det är verkligen mysigt! Så himla kul att få komma ut och se något annat en liten stund. Tycker absolut att du ska skaffa en utflyktskompis! Även om det bara är för en fika i stan så är det himla trevligt.

 2. jo körteorin är nog det tråkigaste man kan utsätta för.
  men måste vara en ensvis jävel, plugga plugga massor tills hjärnan är överfylld med massa tråkig teori.

  Hur är läget idag då? vaknas det några roliga festligheter under helgen?
  hoppas du får en toppen helg iaf! 🙂

   • on mars 9, 2012 at 11:04
   • Svara

   Verkligen! Det är riktigt bra här, fast tråkigt. Inget att göra! Något kul blir det definitivt i helgen, måste bara välja vad… Ugh!

 3. Om det är fint väder rekommenderar jag en tur till Haga. Där kan man promenera, titta på tropiska växter med mera i Fjärilshuset, fika i Koppartälten och hälsa på HKH Estelle. Nej, det sista går nog inte, men… Fint att promenera där, även med rulle.

   • on mars 9, 2012 at 14:28
   • Svara

   Bra idé! Tack!

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: