Hårfint

Jag tycker nog att jag blev riktigt fin i håret nu när jag var nyklippt! Hårfint! När man har kort hår så blir det en himla skillnad om frisören tar en centimeter mer eller mindre på något ställe, så det gäller att vara tydlig med hur man vill ha det. Skickade en bild till älskaren R, och han såg inte att jag hade klippt mig. Men så är det alltid! Och alltid när jag talar om att jag ska klippa mig säger han: ”Nej, måste du?” Och alltid när han ser mig efteråt tycker han att det är snyggare än innan. Män…

Sax, kam, urtunningssax, klippa håret

Glamourfaktorn här på lantstället är inte särskilt hög så här års, med tanke på att det fortfarande är för kallt för rinnande vatten, och det känns ganska onödigt att piffa till sig för någon som inte ens ser det. Särskilt när jag ändå tillbringar helgen i mysbyxor och har skitont. Inte snyggt. För många är det ju så att ju finare man är, desto bättre hållning har man, men för min del vet jag inte om det stämmer.

Jaja, men angående håret i alla fall, jag brukar ha i lite vax eller spray när jag fixar till det, och frisören hade i typ fem gånger så mycket vax som jag brukar ha. Sen åkte vi hit, och nu har jag sovit två nätter på det. När jag vaknar på morgonen står det åt alla håll, men det är bara att kamma ner det. Tack vax! Himla praktiskt, men lite halväckligt med så mycket i håret.

Nu börjar vi strax packa ihop oss och åka hemåt. En helg som har varit både jobbig och härlig är snart slut, och jag längtar ännu mer efter vår och värme. Det är dåligt att frysa när man har ont…


Missa inte...

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2012/03/harfint/

4 kommentarer

Gå direkt till kommentarformuläret

 1. Ja fy attsingens vad extraont det det gör när man fryser. Jag har inte så ofta ont i ryggen längre men mina armar och händer är inte alltid snälla, speciellt den ena armbågen.
  Låter skönt att komma iväg och få tillåta sig en låg glamfaktor!

   • on mars 5, 2012 at 06:01
   • Svara

   Ja, ibland så! Fast allt blir så himla mycket trevligare med rinnande vatten.,.

   1. Ibland kan jag boa in mig en dag eller så och då är den där glamfaktorn extremt låg…..och panikfaktorn dessto högre om det knackar på dörren!

     • on mars 5, 2012 at 09:37
     • Svara

     Haha, ja! Jag brukar tänka att de får skylla sig själva om de kommer och hälsar på oanmälda!

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: