Hotpants

Älskaren R hade ett par jeans som spruckit precis under bakfickorna, och eftersom de var gamla och slitna fick jag friheten att göra vad jag ville med dem. Så jag klippte av dem där de spruckit, så att det blev hotpants-jeans, och tvingade honom att prova dem. Hahaha! Om jag såg en kille på stan med så korta jeansshorts skulle jag nog garva rätt ut! Han såg inte klok ut, och han är ändå vältränad! Tyvärr brottade han ner mig när jag tog fram kameran, så ni får helt enkelt använda fantasin.

Kamera. Hotpants

Det här med att använda hotpants är mer utbrett än det bör vara. Det är så ytterst få som faktiskt passar i det! Det räcker liksom inte med att vara smal, man måste vara vältränad, med kurvor och svällande muskler. Faktiskt. Har man celluliter (som de flesta faktiskt får förr eller senare), så är det inte heller någon bra idé. Och är man tjock, njae, man ska inte ha hotpants då heller.

Jag skulle aldrig sätta på mig ett par, jag är begåvad med tillräckligt mycket självinsikt. Självklart får man klä sig precis hur fan man vill. Men okej, om man nu är en sån som kan bära upp ett par, när använder man dem då? När är det läge för hotpants på sommaren? Knappast på jobbet eller krogen. Finns det tillfällen ute bland människor där det är helt okej och naturligt?

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2012/03/hotpants/

2 kommentarer

  • Olamars 18, 2012 kl. 18:29
  • Svara

  Jag tycker han ser rätt het ut i dem! Jag har aldrig tänt på en karl förut!

   • mars 18, 2012 kl. 18:48
   • Svara

   Hahaha! Jag tyckte också det! Samt: Kära Bullen, som vanligt är det inte killen i filmen som har skrivit brevet. 🙂

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.