Lite besviken redan

I dag händer det tydligen lite grejer, men inte alls vad jag hade hoppats. Älskaren R ska träffa sin ”herrklubb”, vilken består av några av hans kompisar från skolan. De brukar träffas en gång i månaden för att gå ut och käka. Men han verkar ha dåligt samvete över det, för de planer vi hade för helgen har gått åt skogen. I morgon ska han åka motorcykel också, så han bjöd med mig till herrklubbens middag. Det känns väl inte överdrivet kul, men självklart är det bättre än ingenting! Han pratade om nån tjeckisk restaurang på söder, men det återstår att se.

Dessförinnan ska han ut och springa, så något gymmande blir det inte heller. Får väl göra det jag kan hemma, i dag också. Blä. Kanske bästa M har tid och lust att leka, det vore kul. Ja, just nu är jag alltså varken imponerad eller ens förväntansfull, men det blir väl kanske bra om vi får en stund tillsammans i stan eller nåt.

Har skickat iväg lite inbjudningar till partaj framöver, både till nära, kära och folk jag inte har träffat på åratal. Har säkert glömt att skicka till några, men tveka inte att höra av dig om du vill komma (en förutsättning är ju att du inte är en främling…), för jag har ganska dåligt minne. Hoppas att ingen känner sig bortglömd…


Missa inte...

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2012/03/lite-besviken-redan/

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: