Grisanatomi

Dagen har varit både bra och skitdålig. Hade helt stört ont, och ett nytt ryggskott i morse när jag klev upp. Har försökt gå omkring och röra på mig hela dagen, men det mesta är bara jobbigt som fan. De ringde i alla fall från smärtkliniken i Umeå i dag, och bokade in mig på utvärdering och för att testa smärtblockader på olika ställen. Jag får komma dit redan om tre veckor, så det känns skönt! De ska inte göra själva radiofrekvensbehandlingen nu, bara ta reda på var exakt de ska bränna.

Jag ska vara där två dagar nu vid första besöket, och älskaren R ska försöka få ledigt från jobbet så att han kan följa med. Om det funkar så bor vi på vandrarhem eller hotell. Han ska på kryssning helgen innan, och första tiden är måndag klockan 10.30. Så det lutar alltså åt en flygstol, beroende på när han kommer hem. Men vi får se, det är fortfarande osäkert. Det var bra, att det gick så fort!

Har lagat en skitstor köttklump till middag. Den fick puttra i ungefär fyra timmar med katrinplommon och äpple, och blev riktigt god. Mindre kul var att jag tappade den när den var djupfryst, aj. Kolla vilken bra och instruktiv lapp det var på köttet! Jag åt del nummer ett. Det går inte att märka chicken nuggets på samma sätt…

Grisanatomi

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2012/04/grisanatomi/

4 kommentarer

Hoppa till kommentarformuläret

  • Tofflanapril 2, 2012 kl. 19:52
  • Svara

  Pedagogisk gris! Men du, accenten på karré är vänd åt fel håll! Aldrig får man vara riktigt glad!
  /Språktönten

   • april 2, 2012 kl. 19:54
   • Svara

   Haha, ja! Den var från Finland, de kanske gör lite annorlunda där…

  • stickigapril 3, 2012 kl. 01:22
  • Svara

  ”Kolla vilken bra och instruktiv lapp det var på köttet! Jag åt del nummer ett.”

  Lol, ja det är inte allt kött som märks med så instruktiva lappar!

  Karré har ju vissa fördelar som inte annat kött har…

  https://avpixlat.info/2012/03/26/halalslakt-i-angermanland-en-del-av-nyetablerat-slakteri/

   • april 3, 2012 kl. 09:17
   • Svara

   Hahaha! 😉 Visste du att Coops egna märke på kyckling är Halal? Inget de skyltar med, direkt.

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.