Hemma med Ernst

Ernst Kirchsteiger har fått en egen tidning. Den heter ”Hemma med Ernst”, ska komma ut fyra gånger om året, och det första numret kommer i höst. Tidningen kommer att handla om allt som är Ernst, det vill säga trädgård, inredning och mat. Eller som förläggaren Andreas Leijon säger: ”Saker som gör livet lite vackrare”. Öhhh… Finns det någon av mina läsare som på rak arm skulle kunna tänka sig att köpa hans magasin?

Jag trodde inte att det fanns en marknad för ytterligare ett livsstilsmagasin, och särskilt inte ett som bara är yta. Visst, Ernst kan vara trevlig att titta på, men det är absolut ingenting mer. Trevligt. Tidsfördriv. Intetsägande. En del människor hatar Ernst, och många älskar honom. Jag är mittemellan. Att han beskriver hur något ser ut eller känns med väldigt målande ord, gör inte honom särskilt intressant, och verkligen inte personlig. Allt är inte härligt, skönt och fint. Varför säger han aldrig något om det?

Jag tror i själva verket att Ernst har en mörk sida. Det skulle inte förvåna mig om han hade en BDSM-håla i källaren hemma, och lockar med unga tjejer och killar hem. Eller är sjukligt svartsjuk med ett enormt kontrollbehov. Eller är elak mot barn.* Man kan bara inte vara så där mysig, intetsägande och lalla omkring och prata om vackra ting hela tiden. I så fall är man väl antingen extremt ytlig, eller bara dum. Hur som helst, lite variation och han skulle växa i mina ögon. Jag vill inte vara hemma med Ernst.

* Allt detta är spekulationer, ta det inte på för stort allvar.

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2012/04/hemma-med-ernst/

10 kommentarer

1 ping

Hoppa till kommentarformuläret

  • Anna Mariaapril 4, 2012 kl. 12:31
  • Svara

  Instämmer med föregående talare :). Är något så fruktansvärt trött på alla dessa pysseltidningar och för att inte tala om alla matprogram. Dyker ”Sköna hem” upp när jag sitter i någon typ av väntrum, får jag en sådan sjuk tanke om att ”jag startar en brasa”. Gudskelov, utvecklar jag inte den tanken och slänger därför tidningen så långt in i bokhyllan jag kan. För övrigt är Ernst helt och hållet ointressant även för mig. Jag behöver lite mer drama 🙂 och sådan är jag.

   • april 4, 2012 kl. 12:50
   • Svara

   Hahahah! Vilken rolig syn med en brasa i väntrummet! Och tänk vad skönt, att jag inte är ensam i min likgiltighet inför Ernst! 🙂

  • Tatianaapril 4, 2012 kl. 13:02
  • Svara

  Skrattar läppen av mig åt BDSM-hålan 🙂

  Jag har träffat honom två ggr ( jag mötte Laaaassiiieee ) privat och han är extremt vänlig hela tiden. Så någon mörk sida måste han ha.

  Ännu ett livsstilsmagasin som kommer att kånka dårå .

   • april 4, 2012 kl. 13:22
   • Svara

   Hehe, nåt är det! Tror inte heller att tidningen kommer att funka särskilt länge, även om det bara är fyra nummer om året så är det MINST tre för mycket!

  • Tofflanapril 4, 2012 kl. 14:30
  • Svara

  Jag tror som du, att han har mörka sidor… Ingen kan vara så där sprudlande hela tiden. 😀

   • april 4, 2012 kl. 14:54
   • Svara

   Ja, antagligen är det så. Men tänk om han verkligen är så där, hela tiden? Tappad på huvudet som barn, kanske.

  • Farsanapril 5, 2012 kl. 20:39
  • Svara

  Jag älskar Ernst lika mycket som pesto

   • april 5, 2012 kl. 21:22
   • Svara

   Hahaha! Nästa idiot som startar ett livsstilsmagasin blir väl Lulu Carter, din favorit? Hon har en blogg förresten, med en massa bilder på sina läppar! 😀

  • Annetteoktober 3, 2012 kl. 08:50
  • Svara

  Jag håller med er, självklart är han mångfacetterad precis som alla andra, med ljusa och mörka sidor. Jag har inte sett hans senaste programserier eftersom jag tycker att det är jobbigt att lyssna på honom när allt är så skööönt. Jag tycker att han har börjat spela rollen av sig själv på sista tiden. MEN, jag kommer att köpa magasinet. Det verkar bli ett riktigt mysmagasin. De dystra och mörka sidorna har man nog av ändå i verkligheten, så litet drömstoft skadar inte 🙂 Och vad är det för fel på att vara sprudlande och må bra?

  1. Det har du förmodligen helt rätt i, att han spelar rollen av sig själv! Och ja, det är bra att få drömma sig bort, och om man kan göra det med ett magasin är det bra! 🙂

  • Mögel och fel -Arga Klaraaugusti 16, 2013 kl. 09:36

  […] en massa fult fräs-mönster”. Ok, då vet jag det. Jag kommer bara ihåg att han fick ett Ernst-moment när jag skulle flytta in, och snickrade ihop hyllor som han satte små ljuslyktor på, […]

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.