Öppettider

Ibland är det svårt att shoppa, för det är ju aldrig öppet på en särskild affär när man har vägarna förbi. Det slår aldrig fel. Särskilt svårt blir det ju när innehavaren av butiken beskriver sina öppettider som följer:

öppettider rolig skylt. Nej, den är inte rolig

Väldigt dålig bild, men så här står det:

Öppnar de flesta dar vid 9 eller 10. Då och då så tidigt som 7, men vissa dagar så sent som 11 eller 12. Vi stänger ungefär 17.30 eller 18.00. Ibland vid 16.00, men ibland inte förrän 23 eller 24.g bild, men så här står det:  Vissa dagar, eller eftermiddagar, är vi inte här överhuvudtaget, men på sistone har jag varit här nästan jämt, utom när jag är nån annanstans.

När är det säkrast att vara där då, efter lunch någon gång? Och varför är det en blandning av ”jag” och ”vi”? Inte för att jag har något ärende till en dylik affär, men hade jag haft det hade jag nog valt en annan bara för säkerhets skull. Även om den här lappen är någon sorts standardhumor bland butiksinnehavare, och de förmodligen jobbar hyfsat regelbundet ändå. Lappen med öppettider är faktiskt inte rolig. Så tänk på det innan du klistrar upp något kul på dörren!

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2012/04/oppettider/

2 kommentarer

  • Tofflanapril 9, 2012 kl. 19:34
  • Svara

  Inte ett dugg rolig lapp, bara knäpp! Men de som sätter upp såna lappar kanske inte vill ha (humorbefriade) kunder som Tofflor och annat oknytt…
  /SurTofflan

   • april 9, 2012 kl. 19:45
   • Svara

   De gillar säkert buskis också. 😡

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.