Tillbaka på skatten

Jag fick mina deklarationspapper från Skatteverket, och vilken lycka! 6730 kronor, wohoo! Jag tror aldrig jag har fått så mycket tillbaka, ens när jag jobbade och pendlade ganska långt med bil. Det kanske låter futtigt, men för mig, och särskilt just nu när det blir extrautgifter med flygresor fram och tillbaka till Umeå, så är det riktigt mycket pengar! Jag är skitglad!

Tillbaka på skatten

Det kommer inte riktigt att täcka resor med boende och mat för två turer till smärtkliniken, men nästan. Det gör en jäkla skillnad i alla fall! Älskaren R tar ut semesterdagar och missar inkomst för att följa med, så jag vill faktiskt inte att han ska betala hela sin del av hotellet och resan. Sen beror det ju på om jag måste dit fler gånger, och jag har ingen aning om hur det kommer att funka än. Men nu känns den biten lite lättare i alla fall!

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2012/04/tillbaka-pa-skatten/

4 kommentarer

Hoppa till kommentarformuläret

  • Anna Mariaapril 3, 2012 kl. 17:03
  • Svara

  Ooohh! – blir så glad för din skull. Du är värd vartenda öre :). Vet känslan. Att önska stå på egna ben – ha lite pengar att röra sig med o s v. Vill inte heller att ”Min närhet” ska behöva finnas där med plånboken. Jag fick ju till slut sjukpeng och är så tacksam för det. Verkligen glad för din skull!

   • april 3, 2012 kl. 17:15
   • Svara

   Tack! 😀 Fjantar omkring här hemma med ett litet leende!

  • Tofflanapril 3, 2012 kl. 18:23
  • Svara

  Men va härligt! 😛 Jag får ju också tillbaka, nästan 4 200 pix och det finns många hål att stoppa dessa kronor i.

  Å så glad jag är för din skull – fast jag önskade ju att du hade kunnat använda pengarna på nåt som bara är roligt… Hoppas i alla fall att det blir en bra resa med gott resultat!!!

   • april 3, 2012 kl. 18:32
   • Svara

   Ja, visst hade det varit roligare att göra kul saker för pengarna, men funkar det så är det värt allt jag äger! Får lyxa till det så gott det går på resan! 😀 Funkar det inte blir jag sur. Som efter den där jävla skleroseringen…

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.