En ny livsstil

Många verkar vara ute i sista stund när det gäller att komma i form inför sommaren. Det tar tid, för alla vet väl egentligen att det inte finns några genvägar när det handlar om viktnedgång och att må bra? I så fall skulle ju ingen vara överviktig… Har man en dålig livsstil, utan motion och med antingen dålig eller för mycket mat (eller både och), så är det den man måste förändra. För gott.

Soppgrönsaker, selleri, morötter, palsternacka, kålrot, lök, potatis, vitlök

Det finns mängder med viktminskningsprogram, som alla lovar stort. Och alla fungerar säkert, men allt passar inte vem som helst. Vissa tränar mer än andra, kanske man inte tål en viss sorts mat särskilt bra, eller som jag tror att det oftast handlar om: Man har inte tillräckligt stor kunskap om kost, näring och hur våra kroppar fungerar. En del människor behöver peppning och stöd från andra, och vissa klarar sig själva.

Att ha ett särskilt kostprogram som man kan följa utan att känna att man går hungrig, eller att man saknar något, är väldigt viktigt. Det ska vara anpassat efter dina förutsättningar, och enkelt att följa. Många tycker att det är svårt att räkna kalorier, och då kan ju poäng vara enklare. Huvudsaken är att man kan leva med det under en lång tid, för att få en permanent livsstilsförändring till ett nyttigare liv, och en ljusare och piggare framtid.

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2012/05/en-ny-livsstil/

2 kommentarer

  • Jessicamaj 11, 2012 kl. 10:31
  • Svara

  Hej =) härligt blogg!!! Ja du jag håller med dig till fullo. Jag klara inte av ex LCFH maten.. jag blir som en zombie =/. Och sen hört man ska inte träna med den maten, men vissa gör ändå. Men vad vet jag. Jag äter det jag gillar men i mindre volym. Funkar super för mig i alla fall. Ska börja träna, men inte inför sommaren utan inför resten av mitt liv. =) Hoppas du får en bra dag. kram

   • maj 11, 2012 kl. 11:00
   • Svara

   Tack! Jag är likadan, blir trött och dum som fasen. Hjärnan lägger av på en gång utan kolhydrater! Jag tycker att du har helt rätt inställning, lycka till och kram!

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.