Gnäll och byxor

Äntligen blev det av, efter två dagars inställda planer! En tur in till stan, alltså. Älskaren R var ju som sagt sjuk och väldigt trött, men det var faktiskt hans idé ändå. Det visade sig senare att han hade en baktanke med hela operationen, nämligen att åka till garaget och lämna en bil, och åka gratis med mig och färdtjänsten sen. Han började fippla med några prylar, blev smutsig och andfådd som tusan, och jag höll på att dö av tristess efter bara 10 minuter. Det fanns inga snygga killar att flörta med heller, trots att fanns 30 garage bara på den våningen.

Så fort vi kom därifrån blev det bättre, solen gassade! Vi bestämde oss för att börja dagen med en glass på Stockholms Glasshus, men vi åkte åt fel håll med tunnelbanan först. Varken R eller jag fattade hur det gick till… Hur som helst, har du aldrig testat glasshuset så måste du göra det i sommar! Riktig glass, med fantastiska smaker och roliga kombinationer. Helt underbart. Jag tog två kulor, en citronsorbet och en mintchoklad. Amazing. Sen promenerade vi mot city, för jag hade bestämt att R skulle köpa byxor.

Arga Klara och statyn med Gustav II Adolf och Axel Oxenstierna
Efter mycket ynk, pust och gnäll hittade han två par han kunde tänka sig, och gick därifrån 1200:- fattigare. Köpte fattiglunch på McD (två cheeseburgare och ett glas vatten), såg ett gäng rävar som spelade boll i Kungsan och promenerade omkring. Åkte hem vid femtiden och lagade raggmunk med fläsk och lingonsylt. En av mina favoriter vad gäller husmanskost, men sjukt jobbigt att riva potatis. Om man inte har en hushållsassistent, förstås… Nu väntar kanske ett par avsnitt av ”Little Britain”, om det inte är något vettigt på dumburken. Det var VM i  pumpa-kastning tidigare i dag, så jag har höga förväntningar på kvällen.

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2012/05/gnall-och-byxor/

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.