Kycklingklubba

Alltså, hur fasen ser kycklingen ut om låret är så här stort? Det skulle lika gärna kunna vara en mellanstor hund, inte ens mina katter så feta lår! Eller är exemplaren i påsen jag köpte bara måndagsexemplar, som lider av ridbyxlår? Eller en gammal gås? Det är alltså en fullstor tallrik på bilden. Vad matar de kycklingarna med egentligen?!

en stor kycklingklubba på en tallrik med sallad

Himla goda och saftiga, men jäkla kladdigt att käka. Ingenting man äter på första daten, liksom. Åh, jag vill gå på date! Det var alldeles för länge sen. Ska försöka styra upp något, om herrn jag vill gå ut med har tid någon gång. Apropå det – kebab och tacos är inte heller särskilt bra datemat första gången. För kladdigt, folk vill vara perfekta och inte slabba ner hela ansiktet. Fast jag skulle nog tycka att det vore ganska kul…

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2012/05/kycklingklubba/

2 kommentarer

  • Per Amaj 24, 2012 kl. 20:09
  • Svara

  Det var så här det såg ut förr i tiden. Innan bönderna kom på att de med hjälp av kraftfoder kunde ”producera” kycklingar på några få veckor. Njut av en rest från den gamla goda tiden.

   • maj 24, 2012 kl. 20:20
   • Svara

   Aha, tack för upplysningen! Ja, billig kycklingbroiler undviker jag helst, det känns inte riktigt okej.

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.