Missing misse

Jag saknar redan mina gullekatter! Lilla luddskallen gör inte så mycket väsen av sig på dagarna, men det blir tomt när han inte är här. Han är kvar på lantstället, och svärisarna ser efter dem när vi inte är där. De gillar verkligen att vara där och få springa av sig på tomten, så jag besparar dem gärna besväret att åka fram och tillbaka.

grå katt med vita tassar och vit mustasch
Den här grejen är rolig. Han följer gärna efter vart man än går på tomten, och kommer alltid när man ropar – förutom när det är kväll och det är läggdags. Då går han helst åt fel håll hela tiden, och kryper under hus och bakom buskar bara för att få vara ute lite till. Det finns i alla fall en snabb lösning på det problem: Man stänger ytterdörren. Då kommer han på en gång, och står utanför och jamar ynkligt tills han får komma in. Han är en sån där som till och med går in för att gå på kattlådan, att kissa i en buske är inget för honom…

I kväll efter käk ska vi rulla in sig till stan. Måste till ett apotek, och så är det ju Ozzy & Friends på Stadion i kväll. Efter lite misskommunikation (jag trodde att R skulle offra sig och köpa biljetter, men han tyckte att vi åker dit och köper billiga dylika efter det har börjat) så vet jag inte om det blir någon konsert i kväll, men man kan alltid lyssna utifrån, på en gräsmatta. Det kan ju bli okej också, det brukar vara ganska trångt och bråkigt på såna där begivenheter.

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2012/05/missing-misse/

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.