Uppstoppad

Det är ugglor överallt, och uppstoppade djur! Jag blir helt till mig varje gång jag ser en söt uggla, och måste klämma litegrann. Men oavsett hur snygga och söta de än är, blir man inte lite halvgalen om man har en sån här stirrandes på sig från bokhyllan varje dag?

Uggla i läder som sitter på böcker

Var, eller hur, har man en uppstoppad iller (för visst är det en iller?) hemma, och får det att se bra ut? Bredvid de skittöntiga väggorden?! Jag skulle nog tycka att det kändes lite konstigt att ha riktigt uppstoppat djur hemma, även om jag kan tycka att en del sådana är fina. Jag tror inte att katterna skulle bli så glada heller.

uppstoppad iller

Vad tycker du om uppstoppade djur? Kanske en uggla ovanpå bokhyllan, eller en älg på väggen?


Missa inte...

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2012/05/uppstoppad/

6 kommentarer

Hoppa till kommentarformuläret

 1. Jag har faktiskt en hermelin. Den är ruskigt gammal och skör så den står i en miniväxthusaktig sak. Jag har den mest för att den tillhört min far.

   • maj 19, 2012 kl. 20:42
   • Svara

   Åh, vad fint! I rätt sammanhang kan det vara himla fint, men ibland blir det bara läskigt… 🙂

 2. Illrar ska inte vara annat än uppstoppade. De har inte mycket till hjärna och ointelligens stör mig. Uggla var jävligt söt och jävligt irriterande.

   • maj 20, 2012 kl. 10:08
   • Svara

   Hahaha! Men har man inte rätt att vara dum i huvudet, om man är söt, mjuk och inte ställer till så mycket besvär? Jag älskar ugglor, men jag skulle bli tokig om en sån där glodde på mig.

 3. Uppstoppade djur är obehagliga. De ger mig samma känsla som sådana där enorma planscher på folk vars ögon är placerade så att de glor på en i vilken vinkel man än står. Hua.

   • maj 20, 2012 kl. 18:55
   • Svara

   Hahaha, ja, de är vidriga!

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.