Hostar och gosar

Det var inga konstigheter på jobbet, allt var sig likt och jag skötte mig själv som vanligt. Men det är väldigt svårt att prata i telefon hela förmiddagen när man har rethosta och täppt näsa. Nåja, det går väl också över. Tyvärr fick jag inte något intyg i dag, för personen som skulle skriva på var inte där. Men i morgon, kanske. Med lite tur.

Var helt slut när jag kom hem. Det var inte alls mindre folk i trafiken i morse på väg dit, men från och med nästa vecka börjar väl semestrarna. Måste omfördela värktabletter på dygnet, så att jag har som bäst smärtlindring på morgonen och förmiddagen. Skulle egentligen behöva gå upp och ta en tablett vid fem, men det känns inte så kul att ställa klockan och vakna så tidigt bara för det. Måste i alla fall hitta på någon lösning, för att inte vara helt smärt-disträ på jobbet.

En näve piller. Hostar

I dag kom älskaren R hem hit också. Vi skulle ha handlat, men det blev för sent. Det är bra att ha något att äta, för det måste man tydligen göra ibland. Det blir förmodligen inte så mycket riktig matlagning varken den här veckan eller nästa, så det blev mycket småsaker man bara kan mula i truten när man är hungrig, utan ansträngning. Hela kvällen har varit en slö afton i gosets och förkylningens tecken, adios.

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2012/06/hostar-och-gosar/

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.