Långhelg

Sista dagen innan långhelg och semestrar, det betyder trafikkaos och stress. Jag ska på något sätt, efter jag tagit mig hem i eftermiddag, packa ihop lite saker och åka till Södertälje. Jag vet inte vad som är sämst; Tunnelbana och pendeltåg eller taxi på motorvägen söderut ur stan. Det känns som om det kvittar, för kvällen kommer ju vara förstörd ändå. Vet inte hur mycket jag kommer att orka sen, men de klarar sig säkert utan mig. Man är ju inte direkt jordens medelpunkt…

Det ska i alla fall bli härligt att få en helg med älskaren R! Vi har bara setts några timmar, när vi handlade i förrgår och kvällen innan, på en hel vecka. Det suger, men jag orkar ändå inte göra något. Å andra sidan blir man ju inte ett dugg piggare av att sitta ensam hemma efter jobbet heller.

Och mina katter! De har fått vara kvar på lantstället sedan vi åkte dit i maj, och jag saknar dem! Åkte ju till stan i torsdags, så det är en hel vecka utan luddgos nu. Abstinens. Ska klappa dem så mycket så att de blir flintis. Om jag känner dem rätt, kommer de att bli ett väldigt skönt och mjukt täcke på mig i natt. Åhh, längtan!

Söt katt, grå katt ler

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2012/06/langhelg/

2 kommentarer

  • Tofflanjuni 21, 2012 kl. 08:44
  • Svara

  Det är det enda som är negativt med att jobba – att tiden med den älskade krymper…

   • juni 21, 2012 kl. 10:43
   • Svara

   Ja, för vår del är inte mitt jobb något hinder – han åker tidigare och kommer hem senare ändå! Skyller på motorcykeln och lantstället.

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.