Mot Umeå igen

Gick upp klockan fem i morseför att åka mot Umeå, härligt! Eller nej, inte ett dugg faktiskt. Men det gick okej, trots att jag inte somnade förrän närmare midnatt. Åt frukost hemma, men det spelar egentligen ingen roll om jag käkar tidigt, jag blir ändå hungrig som ett as när jag har varit vaken ett par timmar. Så det blev en balja kaffe och en svindyr smörgås på Arlanda. för jag hade inget som passade att packa med hemifrån. Extremt ovärt och inte särskilt gott, och det var ändå den billigaste jag hittade. Satt bredvid några som verkade komma direkt från krogen, de stank gammal fylla. Fräscht.

Nu är det snart dags att hoppa på kärran och åka norrut. Betydligt mindre meck den här gången nu när jag vet hur det funkar praktiskt kring färdtjänst och allt sånt. Ska funka, alltså. Har roat mig med att gå och titta i souvenirbutikerna, och dregla över en gigantisk förpackning Center-choklad. Kramade älskaren R länge i morse. Saknar honom redan, och önskar egentligen att han kunde ha följt med till Umeå för lite handhållning och annat viktigt. Men man får inte alltid som man vill, så jag biter ihop och ser glad ut.

Har tid hos smärtläkaren halvelva. Planet går halvnio, men det tar bara åtta minuter till Umeå centrum från flygplatsen, så det ska inte vara något problem. Sen måste jag drälla runt på stan ett par timmar innan de släpper in mig i hotellrummet. Trist. Jag glömde min haj-maskot hemma, så jag känner på mig att allt kommer gå fel i dag…

Maskot. Min lilla gosedjurshaj. Hammarhaj. Bra att ha på resan till Umeå.

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2012/06/mot-umea-igen/

8 kommentarer

Hoppa till kommentarformuläret

  • Christinajuni 4, 2012 kl. 09:55
  • Svara

  En kram till dig från mig!

   • juni 4, 2012 kl. 10:47
   • Svara

   Kram!

  • Tofflanjuni 4, 2012 kl. 10:37
  • Svara

  Nej det går inte fel idag! Vi är många mänskliga maskotar som håller dig i handen just i denna stund. Så det, så!

   • juni 4, 2012 kl. 10:48
   • Svara

   Åh, tack, gulligt av dig! Kram!

  • Anna Mariajuni 4, 2012 kl. 11:47
  • Svara

  Ooohhh! Jag är verkligen off och ego i dessa dagar, men tittar in till dig och får då se att nu är det dags för dig igen. När jag skriver detta är du kanske färdigbehandlad för denna gång, men jag tänker på dig i alla fall. På tal om smärta så är du av någon underlig anledning i mina tankar både nu och då i dessa dagar – för smärtan är du ju bekant med – har jag förstått. Hihihihi! inget att hihihi åt, men gör det ändå när jag tänker på ”Arga Klara” i min egen smärta. Gillar att ha någon att relatera till!
  Va rädd om dig och som sagt jag tänker på dig och hoppas du kan få all tänkbar lindring. Kram

   • juni 4, 2012 kl. 13:34
   • Svara

   Tack snälla! Nu är det färdigt för i dag, men jag får en ny chans i morgon igen! 🙂 Jag tänker på dig och ditt knä också! Kram och tack igen!

  • Tatianajuni 4, 2012 kl. 13:27
  • Svara

  Jag håller tummarna hela dagen ”!

   • juni 4, 2012 kl. 13:34
   • Svara

   Tack!

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.