Vegomässan

Jag gick förbi den hör affischen på stan i morse, och kunde inte låta bli att garva lite. Vegomässan 2012, med fokus på mat, förmodligen väldigt bra och inspirerande för många som inte tilltalas av kött. På hemsidan kan man läsa om att det handlar om att hylla det gröna frosseriet, det är smakprover, utställningar, information om raw food och inspiration till nya maträtter. Men varför är det lamm bredvid tallriken med mat på reklamen? Din hjärna kommer att tala om för dig att det där lammet ligger på tallriken bredvid.

Vegomässan affisch, varför är det lamm på bilden?

Visserligen talar de om djuretik och hur man shoppar djurvänligt, men det är inte så det ser ut vid en snabb anblick. Att ha djur bredvid en tallrik på ett reklamen för ett vego-matevenemang är roligt. För övrigt har den där mässan redan varit, så jag hoppas de från Vegomässan snarast åker runt och tar ner alla sina affischer från elskåp och andra ställen där det är förbjudet att affischera.


Missa inte...

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2012/06/vegomassan/

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: