Ylare i Uvaberg

I går hände inte mycket. Somnade en stund när jag hade checkat in på hotellet, vilket för övrigt var oerhört irriterande. Är med i hotellets kundklubb eftersom jag bor här ganska ofta, men de har stavat mitt efternamn fel på kortet. Därför går det aldrig att ange kundklubbsnumret när jag bokar rum online, eftersom namnen inte matchar. Och att få ett nytt kort med rätt namn var tydligen inte det lättaste, trots att det var tjejen i hotellreceptionen (som tog emot min anmälan om inträde i klubben) som stavade fel från början.

De höll på att borra och greja i något rum bredvid, så det var ganska bullrigt när jag försökte vila. Fast det gick över efter någon timme, så det var väl inte hela världen. Jag verkar ha kommit upp mig lite här i världen, för jag hamnade på våning fem! Rummet var precis som alla andra rum, fast ingen schäslong den här gången. Ful tavla också, igen. Fast jag hade nog inte förväntat mig något annat…

Ful tavla på hotell Scandic Plaza i Umeå.
Det står ”Orm nos Gudmund ylare i Uvaberg” under den grå fyrkanten på den högra sidan av tavlan. Vad nu det ska betyda, Google vet inte heller. Nu ska jag ner i restaurangen och mula i mig så mycket frukost det bara går, sen är det dags att träffa läkaren igen klockan elva. Ynk. Jag har skitont sen i går och är trött och seg som en slemsvamp. De är i och för sig väldigt effektiva, men rappa? Nej.


Missa inte...

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2012/06/ylare-i-uvaberg/

4 kommentarer

Gå direkt till kommentarformuläret

  1. Dubbel-Ynk! och en himla jättestor bryomkram till dig!

    1. Tack, ynk!

  2. Hoppas att de inte serverade varken orm eller ulv till frukost! Tänker på dig!!!
    Kram!!!

    1. Det hoppas jag också, men gott var det! 🙂 Kram!

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: