Event och fotosafari

Fredag! Så skönt, det brukar vara lugnt på jobbet, och i trafiken också. Jag hade fått en inbjudan till ett event i kväll, och frågade en kollega om hon ville följa med. Kanske oväntat, eftersom vi inte känner varandra så bra, men friskt vågat kan ge resultat. Hon är trevlig som fasen, så det kunde säkert ha blivit kul – om det inte blev inställt! Typiskt, jag hade sett fram emot det, men det blir en annan gång i stället.

Det blir ju ingen tur till lantstället den här helgen, för jag har bokat upp mig med bästa M med flera i morgon. Det var ju alldeles för länge sedan vi hängde! Han köpte en ny kamera för omkring två månader sedan, men fick den först för en vecka sedan. Därför ska vi tydligen ut på fotosafari, eventuellt till Skansen om det inte är alltför dåligt väder. Älskaren R fotar ju en hel del också, så om han inte måste jobba får han kånka runt på mig där. Bra. Vad ska du göra i helgen?

Kamera, fotosafari

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2012/07/event-och-fotosafari/

2 kommentarer

  • Tofflanjuli 6, 2012 kl. 12:47
  • Svara

  Vet inte. Räkor och vin i kväll, kanske en loppistur på landet i morgon och en fotoutställning på söndag. Beror lite på vädret…

   • juli 6, 2012 kl. 12:56
   • Svara

   Åhh, allting låter både kul, gott och trevligt! Hoppas att vädret håller i sig bara. 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.