Handledsbandage

Var iväg till hjälpmedelsbutiken på Kungsgatan i går och inhandlade två handledsbandage, stadiga varianter med plastskena. Tvättbara, så klart. Ibland kommer jag att behöva sova med dem också (som nu), och som tur var fanns de i svart. Jag avskyr sådana som är någon sorts hudfärg, men som bara ser skitiga och äckliga ut. Och vita kan man ju ha en halv dag, innan de ser sunkiga ut. Så det blev så här.

Handledsstöd, ortos, handledsbandage från hjälpmedelsbutiken Varsam på Kungsgatan

Måste trimma kardborrebanden lite, för de var alldeles för långa. Jag köpte dem i storleken extra small, men tydligen har jag väldigt smala handleder eller nåt, för de var nästan lite stora. Och jag är inte en extra small-person! Sköna var de i alla fall, och lindringen när jag har dem på mig är omedelbar och stor. Så de kan nog vara värda den där tusenlappen. Armbågsbandage får bli ett senare köp, för det är nästan tre veckor kvar till lön…

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2012/07/handledsbandage/

6 kommentarer

Hoppa till kommentarformuläret

  • Tofflanjuli 7, 2012 kl. 09:58
  • Svara

  Jag har nåt liknande fast för högerarmen efter en sväng med risig armbåge. Använder den fortfarande ibland när jag dammsuger, faktiskt. Otroligt bra stöd. Svart, förstås, what else?!

   • juli 7, 2012 kl. 10:08
   • Svara

   Självklart svart! Väldigt bra prylar, ska leta efter armbågsgrejer sen!

  • Christinajuli 7, 2012 kl. 10:02
  • Svara

  Jag har försökt att använda en liknande sak men hela jag får klaustrofobi!
  Låter alldeles utmärkt att det hjälper så bra och fort dessutom.
  Ett trevligt veckoslut önskar jag dig.Kram

   • juli 7, 2012 kl. 10:09
   • Svara

   Tack detsamma! Ja, drar jag åt för hårt är det inte skönt, bara läskigt! Å andra sidan ger de bättre stöd, men jag får försöka ha dem på lite löst. 🙂

  • Linajuli 8, 2012 kl. 10:52
  • Svara

  När jag fick välja färg till mitt plastgips jag fick ha på handen i några månader så valde jag svart just för att det blir inte skitigt på samma sätt. Bra färg det där 🙂 Men ja, lite tråkigt men det funkar ju till alls. 🙂

   • juli 8, 2012 kl. 10:56
   • Svara

   Precis, funkar till allt, men känns lite mörkt så här på sommaren när man inte gärna har långärmat! Nåja, de är sköna. 🙂

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.