Världens bästa helg

Åkte från lantstället i morse, direkt till jobbet. Älskaren R fick välja mellan att skjutsa hem mig i går kväll, eller tidigt på morgonen i dag – och då hela vägen till jobbet. Han valde alltså det senare, och jag slumrade lite i bilen på vägen. Det är i alla fall skönt att folk har semester, annars hade det tagit dubbelt så lång tid att åka söderifrån upp genom hela stan. Helgen har varit helt fantastisk. Bättre än på länge, och jag antar att det är för att R har varit ledig och jag får välja vad vi ska göra!

Strandhänget och badandet smällde helt klart högst, men en tur i skogen med bärplockning och pajbak var mysigt också. Och ett par omgångar Carcassone i sällskap med en drink. Filmkvällar, såg ”Papillon” från 1973 med Dustin Hoffman och Steve McQueen, en ganska otrevlig historia men bra film. Och dagen innan såg jag ”Public Enemies” med Johnny Depp och Christian Bale, som handlar om jakten på John Dillinger på 30-talet. Den hade kunnat vara riktigt bra, men det var en aning för mycket kärleksdravel för min smak. Eller romantik, kanske det kallas…

Film. Världens bästa helg.

Vi får väl se vad jag orkar med i kväll, för det verkar som om han åker tillbaka till lantstället i morgon bitti. En promenad på stan, eller en cykeltur medan han kutar vore ju trevligt. Det känns lite som om ryggläge vore det bästa, men jag vill passa på att njuta och ha sällskap när det går. Och jag kan faktiskt gå och lägga mig klockan åtta på kvällen i morgon om jag vill. Fördelen med att vara vuxen – jag gör som jag vill, och det går bara ut över mig själv.

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2012/07/varldens-basta-helg/

2 kommentarer

    • Tofflanjuli 23, 2012 kl. 19:50
    • Svara

    Å vad jag är glad att du är så nöjd med din helg! Och så snäll R är! En guldklimp – sina bleka fötter till trots…

    1. Han är snäll, men hädanefter får man ha solglasögon på sig när man läser min blogg! 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.