Dagens bästa idé och snack om mat

I kväll åker vi och blir lite bortskämda med mat hos mina föräldrar. Det talades om att grilla, och det ska bli gott! Har inte grillat så mycket i sommar, och det är synd, för jag älskar en god grillad köttbit! Djur ska ha ett bra liv, dö fort och serveras med god sås, annars har jag ingen lust att äta dem. Hoppas bara att älskaren R kommer ifrån jobbet i hyfsad tid, så att vi inte blir så sena.

Efter middag och snack ska vi nämligen fortsätta ner till lantstället. Det var tre veckor sedan sist, så det ska bli väldigt skönt att komma tillbaka. Man får liksom passa på så länge det inte är kallt ute. Om jag mår bra nog ska jag nog försöka mig på att titta efter lite kantareller, för det sägs ju att det är gott om dem. Bigarråerna lär ju vara borta nu, men det kanske finns lite äpplen eller annat kul som kan bli en paj eller något sånt. Det finns så mycket gott man kan förvandla till fantastisk mat där!

Kantarell. Mat på lantstället.

Just ja, jag fick precis en alldeles briljant idé! Tänk om man skulle ta och köpa med sig ett paket kräftor! Åhh, fan vad smart jag är! Jag älskar verkligen kräftor. Älskar, på riktigt. Det är något av det godaste jag vet. R äter dem också, men inte alls med samma entusiasm, för han sitter mest och skrattar åt mig. Han tycker inte att det är ordentlig mat, för det tar sådan tid att få ut en liten bit att äta, så han käkar mycket hellre bröd med ost eller något helt annat. Men det skiter jag fullständigt i. Ja, det blir nog kräftor. Dagens bästa idé hittills (klockan är bara 08.23, men ändå…)!

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2012/08/dagens-basta-ide/

4 kommentarer

Hoppa till kommentarformuläret

  • Tofflanaugusti 17, 2012 kl. 10:37
  • Svara

  Kräftor rule! 😀

  1. Ja jävlar. Sjukt gott!

  • Linaaugusti 17, 2012 kl. 11:22
  • Svara

  Åh så gott med kräftor!

  1. Visst är det! Fortfarande min bästa idé hittills i dag!

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.