Missväxt och lukt

Extremt jobbig måndag, med bråttom på jobbet och missväxt hemma. Hann inte alls med det jag brukar på jobbet, vi var ganska många för få för att hinna med något mer än att svara i telefon. Inte för att det gör mig något, jag gör ju så gott jag kan på de timmar jag har. Men det innebar att jag inte riktigt hade tid att ta några pauser och sträcka på mig, eller gå omkring lite, och det känns ordentligt nu. Inte kul. Känner mig som gamla Agda, 87, men ser ut som Klara, 20-nånting. Eller om det var 30-nånting.

Lyckades i alla fall slänga in en maskin tvätt när jag kom hem, men jag väntar på att någon annan tar ut och hänger den. Mat skaffade vi i går kväll, så nu slipper vi svälta i åtminstone ett par veckor! Den ena katten blir väldigt ängslig när nivån i kattmatsbehållaren är låg, och trots att det finns så det räcker en dag eller två, så beter han sig som om det är torka, svält och missväxt. Fullt ska det vara, så att man kan fösa fram mer med tassen själv. Annars är det bäst att ljudligt och konstant säga till matte att något är allvarligt fel.

Min svarta och min grå katt äter. De blir förtvivlade om det är lite mat i skålen... Missväxt!

Nåja, vädret är fint, men vad spelar det för roll för min del när jag inte orkar gå ut? Ingen. Förresten, vi hade strömavbrott här hemma i morse, det blev plötsligt väldigt mörkt i duschen. Förhoppningsvis blev jag ren ändå, ingen har klagat ännu i alla fall. Vad jag vet, folk vågar väl inte prata om sånt där med varandra…

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2012/08/missvaxt-och-lukt/

4 kommentarer

Hoppa till kommentarformuläret

  • Tofflanaugusti 20, 2012 kl. 20:58
  • Svara

  Glödlampan och duschmunstycket pajade samtidigt hos mig en gång. Det var INTE kul… Inte vet jag om jag blev ren heller…

  1. Ja just ja, haha, vilken mardröm! Tänk om det fanns på film… :mrgreen:

  • Tofflanaugusti 21, 2012 kl. 19:05
  • Svara

  Nej fy f*n, det räcker med bilderna somliga tog på vissa kroppsdelar som stack ut under täcket härom kvällen… 😳

  1. Haha! Jag HATAR att bli fotad när jag sover. Det är elakt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.