Orakel

Jag gissade ju i går att jag skulle vara halvdöd efter träningen, och ja, jo, trött var jag ju. Men det blev inte ens något gym, för R hittade inte nyckeln till sitt lås. Sen var det för sent, så vi satsar på att åka i dag i stället. Men jag gissade ju ändå rätt, så man kanske skulle ta och satsa på en karriär som orakel? De som sitter på telefonlinjer som kostar 19,90:- i minuten lär ju inte vara bättre än jag! Är det förresten någon som ringer till dem? Eller ja, uppenbarligen, eftersom de finns, och dessutom verkar det finnas orakel i ganska stor mängd. Helt galet.

Vet folk inte om att det är vilken arbetslös Svensson som helst, med bra telefonröst, som får såna där jobb? Det räcker om de kan prata och utger sig för att vara medium eller liknande. Men det är klart, tror man på något så blir det sant.

Gammal telefon i bakelit och snurrskiva. Växeln till färdtjänst. Orakel.

Nu avvek jag visst lite från poängen här. Träningen. Det är väldigt roligt att vara på gymmet, och i en perfekt värld är jag där minst tre gånger i veckan. Som förr. Då var jag riktigt stark, och mådde bra. Nu är jag på väg att bli en klen tunnis som har skitont och klagar på allt på sin blogg i stället. Håll till godo, liksom. Poängen, om någon missade den, är att träning är bra.

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2012/08/orakel/

4 kommentarer

Hoppa till kommentarformuläret

  • Christinaaugusti 22, 2012 kl. 08:42
  • Svara

  Jag håller så gärna tillgodo för du är du och det är väldigt trevligt att läsa din blogg – fast ibland blir jag lite ledsen för din skull och önskar att man kunde hjälp till på något sätt.
  En utmärkt gym-dag önskar jag dig denna onsdag!

  1. Tack, snälla! Jag tror och hoppas att vi får något gjort i kväll! 🙂

  • Tofflanaugusti 22, 2012 kl. 09:05
  • Svara

  Jag undviker träning eftersom jag är rädd för idrottsskador, men inser att den är bra för den som behöver av olika skäl.
  Man får gnälla och klaga på sin egen blogg, det kallas att ventilera, pysa.
  Ytterligare en affärsidé, Klara, ifall vi blir utan jobb snart…

  1. Ja, tänk om man orkade utföra alla briljanta idéer!

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.