Sprutor och shopping

Dag två avklarad. Betydligt värre. Testade med fler injektioner och sprutor högre upp i ryggen, men det hände inte ett skit. Då bestämde de sig för att prova med injektioner hela vägen ner till korsbenet igen, bara för att ha kollat den kombinationen också. Och vet ni vad? Det blev ingen skillnad… I morgon blir det nog bara prat om framtiden, och nästa steg som förmodligen blir det där med åtgärda diskarna. Jag orkar inte skriva mer ingående än så om det just nu.

På eftermiddagen ägnade jag mig åt lite shopping, både på grund av tristess och behov av byxor. Hittade lite fina örhängen och en röd scarf, för nästan inga pengar alls, och så byxorna förstås. Ett par andra saker också, men de får ni se när jag har kommit hem. Eller när R har kommit hem så att han kan fota mig, kanske… Bästa M ringde på lunchen, och det piggade upp lite.

Nyshoppat, en röd scarf och några örhängen. Sprutor och shopping i Umeå

Jag är väldigt, väldigt trött nu, men kommer förmodligen inte att kunna sova. Det gör för ont. Jag är prickig på båda sidorna längs med hela ryggraden efter alla sprutor, som förra gången ungefär, men den här gången går det lite högre upp på båda sidor. Bild här för de som inte är rädda för lite blod och halvnaket. I morgon ska jag till smärtkliniken ganska tidigt och lär vara färdig i god tid före lunch. Planet går runt halvfem, så det blir mycket tid att slå ihjäl. Som inte kan spenderas på hotellrummet, eftersom man ska vara ute före tolv. Grr.

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2012/08/sprutor-och-shopping/

2 kommentarer

    • Tofflanaugusti 7, 2012 kl. 20:07
    • Svara

    Oj oj oj, så tufft du har det nu!Önskar att jag kunde hjälpa på nåt sätt! Men sprutor och nålar hatar jag och jag är djupt impad att du ändå har försökt att vara med och testa detta.

    Tänker på dig!!!

    1. Om jag inte provar händer inget! Tack!

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.