Budgetrum och vila

Jaha, då har vi vilat i stort sett hela eftermiddagen, men jag lyckades inte sova något. Mer dvala. Hotellet vi valde, Dragonen, var av den lite enklare varianten, och det gratis Wi-Fi som utlovades fanns inte. Eller jo, det fanns tidvis, men signalen var så svag att det inte ändå inte gick att koppla upp sig. Rummet, i 70-talsstuk, på första våningen hade utsikt mot en gata och baksidan på ett skitfult tegelhus, och två ganska smala sängar separerade av ett sängbord med den obligatoriska bibeln i. Undrar hur mycket diverse samfund betalar för att få lägga sin skrifter i rummen egentligen. Hur som helst, det var ett riktigt budgetrum.

Efter fikat tidigare i dag var vi ute och kollade lite i affärerna, och jag köpte ett nytt tygfodral till min telefon – det förra hade hängt med i tre år och var på gränsen till att gå sönder. Det här var väl inte lika snyggt, men det hade ett fack för ett par kort och ett litet för pengar, vilket är helt perfekt för mig. Slipper släpa på hela plånboken när jag ändå inte behöver allt i den. Dessutom hade den senilsnöre så att man kan ha den runt halsen eller innanför jackan när man är ute på stan. Betydligt säkrare än en ficka.

Fodral till iPhone med en ficka för kort, och en för pengar eller annat. Bor i ett budgetrum.

Nu är vi på väg ut för att se oss om i den lilla byn efter något att äta. Och godis. Har försökt utvärdera smärtan timme efter timme, och jag kan ju inte påstå att det är någon skillnad alls, förutom att det gör jävligt ont på de punkter de var inne och rotade i ryggen på mig. Sen blir det nog en långpromenad, om jag orkar, och sen tillbaka till vårt budgetrum. Älskaren R har sovit som en stock ett par timmar på eftermiddagen, så han är aningen piggare än jag nu!*

*Grav underdrift

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2012/09/budgetrum-och-vila/

2 kommentarer

    • Tofflanseptember 3, 2012 kl. 19:45
    • Svara

    Tur att det finns godis! Och R! 😛 Hoppas du överlever alla strapatser, fattar inte hur du pallar!!!

    1. Jag blir sur och vrång och gnällig! 🙂 Och trött! Har ju inte så mycket att välja på, så det är bara att tuffa vidare…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.