Fyndat och jobbfunderingar

Här är tröjan jag inhandlade i går, för 199 spänn. Hoppas den håller bra, för den var grymt skön och väldigt varm. Neutral grå färg, kanske lite tråkigt, men det passar till allt och katthåren syns inte lika mycket.

Arga Klara i ny grå tröja från H&M

Dessutom kom jag hem med en vit akvarellfärg, för det har jag saknat! Det följde inte med någon vit i boxen jag fick i födelsedagspresent, men nu känns det mer komplett. Med lite tur kanske målningarna blir finare också. De är så små, men räcker oerhört länge!

Vit akvarellfärg, chinese white, och två penslar

I dag ska jag inte göra något särskilt, inte gå ut, förutom eventuellt en promenad, och inte anstränga mig något särskilt. Ska undersöka en möjlighet till jobb som Sara tipsade mig om i går, och jag hoppas att det kan bli något bra. Nackdelen är att det är utanför programtid hos Arbetsförmedlingen, så det krävs ju att jag är tillgänglig övrig tid också – och jag klarar inte av att jobba mer än halvtid. Fördelen är att min ersättning inte påverkas av pengar jag tjänar före 08.00 och efter 17.00. Svårt, men vi får se vad det blir av det. Det kan ju inte bli mycket värre än det redan är, liksom…


Missa inte...

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2012/09/fyndat-och-jobbfunderingar/

4 kommentarer

Gå direkt till kommentarformuläret

  • monicasch on september 11, 2012 at 09:07
  • Svara

  Perfekta hösttröjan. Snygg krage dessutom!

  1. Jag tyckte också det! Skön var den också! 🙂

 1. Låter intressant, det där med jobberiet… Nyfikis!

  1. Nja, inte särskilt upphetsande, men kanske några extra kronor. Bara kvällar och helger, om det blir något.

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: