Bananer och sendrag

Kommer ni ihåg att jag skrev om att jag vaknade av sendrag i benen ett par gånger? Riktigt illa, inte bara i vaden utan även på benets framsida. Sedan dess har jag käkat en hel massa bananer, minst en om dagen, och nu är det mycket bättre. Förut kunde jag ju få sendrag lite när som helst, dag eller natt, och alltid vara på gränsen till att få det också. Nu har det helt försvunnit, så antingen inbillar jag mig, eller så hade jag helt enkelt brist på kalium.

En klase bananer. Bra mot sendrag pga kaliumNån dag åt jag bananer både till frukost, lunch och mellanmål, och jag undrar lite smått vad för slags biverkningar man kan få. Allt som gör nytta brukar ju även skapa oreda någon annanstans, och det kanske går att applicera på bananer också. Det vore ju finfint om jag helt plötsligt kunde börja klättra i träd igen, eller få lite längre armar. Eller kommer jag kanske utvecklas till ett skaldjur? Jag har inte märkt några biverkningar ännu, men det kanske är läge att gå ner till normal dos, nu när problemet inte finns kvar…

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2012/09/bananer-och-sendrag/

10 kommentarer

Hoppa till kommentarformuläret

  • Christinaseptember 11, 2012 kl. 20:31
  • Svara

  Jag knarkade också bananer efter ditt förra sendragsinlägg. Blev också i princip av med problemet men sen slarvade jag så nu får jag börja tugga guleböjar igen.
  Snygg tröja du köpte. Klär dig!

   • Klaraseptember 11, 2012 kl. 21:11
    Författare
   • Svara

   Aha, då är vi två som inte har inbillat oss! Vad bra, då ska jag återgå till lägre bananmängd och se om det kommer tillbaka, eller om det blir lagom!
   Tack, jag gillade verkligen tröjan!

  • Marjaseptember 12, 2012 kl. 00:36
  • Svara

  Oroa dig inte för bananbiverkningar – haha – nytt ord! – Jag har en kompis som äter 10 – 15 bananer om dagen + frukt och grönsaker och han mår alldeles utmärkt. Den här dieten har räddat hans liv!!

   • Klaraseptember 12, 2012 kl. 10:58
    Författare
   • Svara

   Oj! Haha, vad bra, då ska jag kanske ha en lite högre bananförbrukning än tidigare i alla fall!

  • Fieseptember 12, 2012 kl. 01:15
  • Svara

  Man kan även få det om man dricker för lite vatten.

   • Klaraseptember 12, 2012 kl. 10:56
    Författare
   • Svara

   Ja, men det gör jag inte. Man kan få det av en mängd olika anledningar, och i mitt fall verkar det ha varit en rubbning i mineralerna!

  • Tofflanseptember 12, 2012 kl. 20:02
  • Svara

  Ha ha, ditt inlägg påminde mig om att jag har gått omkring med en banan i väskan i tre dar nu. Dags att äta den innan den blir Brun(o) Banan(i)!

   • Klaraseptember 12, 2012 kl. 20:08
    Författare
   • Svara

   Åh FY vad äckligt! De ska vara på gränsen till ljusgröna och knapriga! 😀

  • Ljungdahlskan - inte mer än människaseptember 13, 2012 kl. 18:30
  • Svara

  Vi ger bananer till pensionärerna på jobbet när dom behöver få igång magen. Så det kan ju va en biverkning 😛

   • Klaraseptember 13, 2012 kl. 18:49
    Författare
   • Svara

   OJ då! Hahahah! 😀 Har inte märkt något av det, men äter ju ändå morfinpreparat allt som oftast, så magen är nog ganska trög normalt sett. :-p Haha! Hmm, tack för info!

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.