Gris på grill och vin

Proppmätt. Skar upp en fläskfilé på längden, fyllde den med bacon, knöt ihop den och penslade lite glaze på innan vi slängde den på grillen. Gris i gris, liksom. Sen åt vi upp ”svärisarnas” egenodlade potatis och självplockad svamp i form av sås till det, och delade på en flaska vin. Älskaren R föreslog faktiskt en ny match i Monopol, men vi får se. Jag är fortfarande förkrossad från i går… Skulle nästan vilja ha ett nytt Monopol, för de som säljs nu kör man ju med ett kreditkort och slipper allt räknande och fipplande med sedlar. Mycket praktiskt!

Kreditkort, betalkort, pengar

Det är dessutom ett nytt TV-program i kväll som jag vill se. ”Intresseklubben” på Ettan, klockan nio. Det ska vara någon sorts svensk variant av mitt favoritprogram ”QI”. Jag har väldigt svårt att se hur någon skulle kunna axla rollen som Stephen Fry eller Alan Davies, men jag ska ge det en chans i alla fall. Jag lär ju bli lite lullig om vi ska fortsätta dricka vin, så något kul kanske det är.

Lördag kväll på landet med några flaskor vin, en sjö, en brygga, en hund, och mängder med frukt att palla från grannarna. Det här kan gå hur som helst! Antingen somnar jag, eller så kommer vi ha väldigt kul! Har förresten ägnat eftermiddagen åt att måla lite, men det får ni se i morgon. Och presenten också. Stay tuned.


Missa inte...

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2012/09/gris-pa-grill-och-vin/

2 kommentarer

  1. Åh gris i gris..lyx! Jag bor i mellan östern. Här får man inte ens en uns av ett litet svinöra att tugga på. Damn ..

    1. Åh fy, så jobbigt! Jag vet inte om jag skulle klara av ett liv utan bacon 🙁

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: