Pengarna rullar

Ja, sängen var skön. Jag mår riktigt dåligt i dag också, men det är oändligt skönt att vara hemma! Det har gått så fruktansvärt mycket pengar de här dagarna, precis som alltid när jag har varit här. Lunch, middag och fika i tre dagar blev 700 spänn, 900 spänn för läkarbesöken, medicin för ett par hundra, flygbussar och annat sånt. Jag får i alla fall flygbiljetten och hotellkostnaden betald av min mamma, som tur är. För vem har egentligen råd att lägga 4-5000 spänn på en sån här resa var tredje vecka, när man får ut 7500:- i månaden? Inte jag, och det har blivit fem resor nu. Det svider, trots bidraget.

Pengar. Pengarna rullar.

I dag ska jag försöka uppdatera mig lite angående vad som har hänt i världen runt mig, och bland nära och kära. Måste ringa banken angående ett lån, och boka en tid hos husläkaren. Kanske försöka bota de mörklila ringarna under ögonen på något sätt. Undrar om det ens är möjligt. Skulle vilja gå på något roligt och glammigt snart, men har ingenting inbokat. I helgen blir det lantstället, underbart för vila och avkoppling (medan jag ser på när älskaren R jobbar med något).

Det var så jäkla kallt i Umeå i går, att jag frös trots klänning, tjocka strumpbyxor, kofta, jacka och kängor. Sommaren är slut, innan den ens kom. Skitsommar, jag som skulle bada hur mycket som helst! Det har ju inte blivit mer än några få gånger. Nu vet vi ju i alla fall varför jag alltid tycker att vattnet känns varmt när jag doppar fötterna – för att mina fötter är tio grader kallare än för alla andra…


Missa inte...

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2012/09/pengarna-rullar/

2 kommentarer

  1. Jaa, det är tur att både du och jag har snälla mammor… Men man tycker att det är lite jobbigt när man är vuxen och vill kunna klara sig själv. Sanslöst hur mycket pengar det har gått åt för dig i samband med Umeåtripparna!.. Jag får, än så länge, del av läkarbesök och mediciner betalda av arbetsgivaren…

    1. Verkligen! Det är svindyrt, förhoppningsvis blir det inte någon mer gång. Eller i alla fall inte så många gånger…

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: