Reser norrut

Jag var så upprörd i går över det där jävla museet, att jag inte orkade skriva mer om resten av dagen eller vad som händer nu. Så, vi promenerade därifrån, mentalt våldtagna, och köpte kaffe och varsin stor tröstglass på Stockholms Glasshus. Där blir man i alla fall aldrig besviken! Satt och pratade en stund och njöt av det goda sällskapet. Framåt kvällen åkte vi hem och lökade och käkade upp det sista av äppelpajen. Och packade, för vi reser norrut.

Äppelpaj

Vi sitter på Arlanda nu, redo för avfärd norrut till smärtkliniken. Älskaren R följer med, och det ska bli väldigt skönt att slippa fördriva tiden ensam när man har ont och är ledsen. Vi gick upp alldeles för tidigt i morse, som vanligt när man ska vara på Arlanda vid sjutiden. Det blev taxi till Centralen, och Arlanda express till flygplatsen. Skönt att det funkar så bra, jag skulle bli galen om jag var tvungen att skumpa runt på en buss.

Ska till kliniken direkt efter ankomsten till Umeå, och sen är det glapp till klockan tre, när vi får checka in. Det blev ett annat hotell den här gången, för det vanliga var av någon anledning dubbelt så dyrt som vanligt de här dagarna. Inte ok. Jag vet inte riktigt vad de ska göra med mig, så jag kan inte riktigt planera för vad vi ska hitta på heller. Eller ja, inte för att det finns så mycket att göra. Sök på TripAdvisor och Umeå, liksom…

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2012/09/reser-norrut/

2 kommentarer

    • Tofflanseptember 3, 2012 kl. 08:23
    • Svara

    Tänker på dig och hoppas att din tripp ska vara mödan värd! Skönt för dig att ha R med dig!!!

    1. Tack! Ja, helt sanslöst skönt, är färdig för dagen nu och ska försöka ha en trevlig dag tillsammans!

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.