Ted

Alltså, jag vet att jag är töntig, men jag bara måste gå och se ”Ted”. Den har biopremiär i Sverige den 3 oktober, och är gjord av Seth MacFarlane – killen som gjorde ”Family Guy”. Jag älskar Family Guy! Det är även han som gör rösten till teddybjörnen med samma namn som filmen, som alltså är levande på grund av en önskning hans ägare gjorde som barn.

Det låter skittöntigt, men ”Ted” har fått högt betyg på IMDb. De slåss, knarkar, super och raggar, så det är inte någon jävla gullegullhistoria, och den har faktiskt en åldersgräns. Jag garvade högt flera gånger när jag såg den officiella trailern – se själva! Ja, jag måste verkligen gå och se den snart. Den verkar skitrolig!


Missa inte...

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2012/09/ted/

4 kommentarer

Gå direkt till kommentarformuläret

 1. Jag har en totalt ologisk avsky för Family Guy, jag har aldrig sett ett enda avsnitt, bara råkat se nån snutt här och där. Med andra ord är jag korkad för jag vet inte ens varför jag absolut inte vill titta. MEN – Ted verkar vara väldigt skojsam så den vill jag se om jag kan få till det.
  Jag är absolut inte konsekvent annars heller….

  1. Haha! Jag har hört fler säga precis samma sak om Family Guy, det verkar som att man antingen älskar eller hatar det! Och allt är inte logiskt! 🙂
   Ska försöka få till ett biobesök för att se Ted, han verkar äckel-gullig-rolig-puckad på samma gång!

 2. Jag tycker att Family guy är hysteriskt roligt 🙂 Brukar låna boxar av yngsten .

  Ted måste jag se !

  1. Ett av få program jag garvar högt åt! 😀 Jag längtar till Ted!

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: