Vad gör kursen för mig?

Angående det här med kursen, var inte oroliga. Självklart ska jag dokumentera varenda dag, vad vi gör och hur mycket tid som spills på att lära sig skriva ett CV. Det, och allmänt jobbsökande, verkar nämligen vara en del av alla kurser Arbetsförmedlingen anordnar. Men mitt problem är inte att jag inte kan få jobb, uppenbarligen. Jag har blivit erbjuden tjänster jag inte klarar av rent fysiskt. Jag behöver alltså något som ger mig en grund till att jobba hemifrån.

Visst, en utbildning som ekonomiassistent är bra, och självklart ska jag göra så gott jag kan. Men kan jag hitta ett sådant jobb som är så pass flexibelt att det går bra om jag jobbar tre dagar i veckan? Eller hemifrån? Jag tycker att fokus ligger fel, för jag är ju inte dum i huvudet, lat eller arbetsovillig bara för att jag lever med smärta. Skriva kan jag, siffror talar till mig, och jag är jävligt effektiv. Så det så. Ska träffa min arbetsförmedlare på tisdag, och tala om det ytterligare en gång…

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2012/09/vad-gor-kursen-for-mig/

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.