Ska prova nytt gym

Läraren på kursen frågade om någon ville hänga med honom och träna, för han har diamant-medlemskap på ett gym i gallerian där vi håller hus. Det innebär tydligen att han får ta med någon som inte är medlem. Jag hoppade självklart på, för jag vill träna mer, och det är alltid bra att ha någon med sig. Så på tisdag och torsdag ska jag hänga med och se hur det ser ut där, och prova ett lyxigare, nytt gym.

Det blir kul, han verkar vara en rolig typ. Han kan säkert hjälpa till också. Eller det kanske är han som behöver hjälp? Haha, det visar sig. Jag tar i alla fall tillbaka allt jag sa om att det inte var så jobbigt efter träningen med älskaren R i tisdags. I går smällde det till, och träningsvärken var sjukt jobbig. Det gick knappt att klia sig på ryggen eller lyfta armarna över huvudet!

Träning. Streckgubbe med skivstång och vikter. Ska testa nytt gym.Inte kul, men ändå kul. Det ska kännas att man har gjort något, men inte på ett dåligt sätt. Träningsvärk är bra. Nervsmärta är dåligt. Har förresten aldrig tränat på den där stora, fina gymkedjan, trots att jag har tränat mycket i mitt liv. Det har aldrig känts som om det är värt pengarna, men i det här fallet är det helt klart värt det! Och att testa ett nytt gym är alltid roligt. Yay!

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2012/10/ska-prova-nytt-gym/

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.