Bra för varandra

Trotsade ösregnet och åkte in till stan i dag, för att luncha med Sara Paues. Har bestämt att vi är bra för varandra. Hon ska spela på Glenn Miller Café klockan åtta, så gå dit om ni är i närheten! Vi sågs vid Stureplan och åt lunch i gallerian där. Tänkte lyxa till det med en läsk till lunch, så jag beställde en Coca cola. mina förhoppningar om att vara lite vardags-onyttig grusades snabbt, när tjejen i kassan sa att de bara hade Cola Zero. Nåja, låt gå…

Coca-cola, läsk, burk

Sara beställde en xxx Triple Berry någonting, vad tusan menar de med det? Tre gånger så mycket bärsmak, eller något xxx rated? Haha! Vi satt där och åt och pratade tills stället blev helt överbelamrad av PRO Östermalm eller något sånt. Ljudnivån var så hög att vi knappt kunde överrösta dem för att höra varandra – inte särskilt bra för en sångröst.

Gick ut i regnet, skulle ta en kopp kaffe på Waynes. Det visade sig vara i samma lokal som en bank, så den idén släppte vi snabbt! Pengar, oro… Gick vidare till ett betydligt mysigare ställe och pratade vidare om livet, jobb, förhållanden, pysselbudget, jul, mat, andras olycka och andra diverse viktiga saker. Väldigt trevligt, det känns som om vi har känt varandra i många år, men vi har bara träffats och pratat 3-4 gånger. En ”nyvän.

Vi gick samtidigt på Musikhögskolan, men hade ingen aning om varandras existens då, och det var inte heller i musikerkretsar vi lärde känna varandra. Vi har massor av gemensamma kompisar också, så det är lite underligt. Följde med till Glenn Miller och blev påmind om hur dåligt det alltid funkar med kontakter och logistik när man är ute och spelar! De skulle rigga upp klockan fyra, matserveringen började klockan fem, och de blev insläppta tjugo över fyra. En timme är väldigt kort tid ändå! Det är alltid någon som inte kommer och låser upp när de ska, anställda som inte vet någonting, eller saker som fattas.

Sen lämnade jag henne och bandet till sitt öde och tog tunnelbanan hem. Bra dag. Gick sista biten i ösregn, och blev helt dyngsur. Förhoppningsvis blir jag lättare att träffa, nu när jag ska plugga på förmiddagar i stället, och jag tänker se till att det inte dröjer så jäkla länge tills nästa gång. Skönt att bara hänga. Jag tror att vi är bra för varandra.


Missa inte...

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2012/11/bra-for-varandra/

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: