Ett huvud, tack

De hade mycket roliga saker inne på hobbybutiken som sålde kulögon. Massvis av pysselsaker, papper, glitter och pärlor, till såna här saker. Ja, huvuden. Har för mig att de kostade runt 200 spänn. Vad gör man med ett sånt här huvud?

Huvud i frigolit från Panduro hobby

Det enda användningsområde  jag kan tänka mig för ett sånt här huvud är att visa upp mössor, peruker eller hattar i ett skyltfönster. De kanske går att skjuta prick på, i alla fall en gång. Men allvarligt, vad har man dem till? Målar dem och har dem på en hylla hemma? Pratar med dem när man är ensam på julafton? Hjälp?


Missa inte...

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2012/11/ett-huvud-tack/

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: