En halvtimmes irrande

I går kväll åkte jag ju till stan för att träffa vännen och gamla kollegan M, för att käka och hänga lite. Skulle ses typ halvsex, så jag beställde en taxi i god tid eftersom jag skulle till stan i rusningstrafik – halvfem. Blev upplockad exakt i tid, men den följande halvtimmen irrade chauffören runt i ett annat område för att hitta till den tanten jag skulle samåka med. Snacka om irritation…

Han hittade i alla fall inte, trots samtal med tanten. Lustigt. Efter en halvtimme gav han helt enkelt upp, och körde mig dit jag skulle. Antar att han på något sätt avsade sig körningen hos centralen, och försökte ringa henne flera gånger. Upptaget, så hon hade nog ringt efter en ny bil (vilket man kan göra om de är 20 minuter sena), för de brukar komma snabbt då. Om de hittar, alltså.

Käkade på ett thai-hak i Vasastan och bubblade på om livet sen sist. Irrade runt lite, tittade i skyltfönster, diskuterade hårfärg, lampor och dejting. Och annat viktigt. Lyckades äta lite för mycket, och jag kände inte riktigt hur mätt jag var förrän jag satt på tunnelbanan hem. Aj. Min. Mage.

Pad thai

Vi hade i alla fall en mycket trevlig och väldigt bekväm kväll, vilket är ett måste när man som vi båda har problem med smärta. Sitta lite, gå lite, stå lite, skratta mycket. Såg säkert tio restauranger till vi ville prova på vår lilla runda runt kvarteret, så förhoppningsvis dröjer det inte två månader tills vi ses igen!

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2012/11/en-halvtimmes-irrande/

8 kommentarer

Hoppa till kommentarformuläret

  • Tammynovember 23, 2012 kl. 16:59
  • Svara

  Åååh, känner igen det där. Dock SÅ viktigt att ha kul, eller hur?
  Jag åt planka på ett steakhouse häromdagen med en väninna! 🙂
  Jag antar att du åker färdtjänst? Jag har varit inne på att söka men det känns så himla handikappat.(haha, den va bra)
  Har även varit inne på handikappsparkering eller vad det heter.
  Dock inte kommit så långt mer än att jag har det i tankarna…
  Hoppas tanten kom dit hon skulle

  1. Ja, man måste ta sig tid och skramla ihop ork ibland! Ja, färdtjänst är det som gäller för mig. Det känns helt puckat, men samtidigt är det sjukt skönt! Ansök – det kan inte bli mer än nej. 🙂 Hehe ja, stackars tant…

    • Tammynovember 23, 2012 kl. 20:48
    • Svara

    Håller med dig på alla punkter!
    Jag kan inte åka med kollektivtrafiken så det blir att köra själv vilket inte är sådär jätteoptimalt heller. Mmm,, får fundera på det! 🙂
    Trevlig helg!

    1. Nej, precis. Jag vill helst inte köra när jag käkar en del smärtstillande heller, så då är de inte mycket att välja på. 🙂
     Tack detsamma, kram!

  • Monica/handbrutennovember 23, 2012 kl. 18:15
  • Svara

  Vad härligt det låter. Saknar tiden då jag hade vänner som jag gick ut med och hade roligt. Men nu sitter jag ensam, sjuk och eländig och ingen vill ha med mej att göra. Så jag är lite avis på dej… 🙂 Men på ett positivt avis. Om det nu finns något sådant.
  Kramar från mej. Åh jag glömde önska dej och din R trevlig helg! Med kärlek…

  1. Åh Monica, så ledsamt! Önskar att jag kunde hänga med dig! Tack ändå för de fina önskningarna. Det ska bli en bra helg!

  • Malinnovember 24, 2012 kl. 10:37
  • Svara

  Vad trist att du blev sådär dålig. Jag fick också lite magont, men inte värre än vanligt med IBS:en egentligen. Knasigt, med tanke på att vi åt samma rätt på samma ställe samtidigt, förmodligen lagad i samma panna.

  1. Ja, fast jag börjar tro att det inte hade med maten att göra, för det gör fortfarande ont då och då i vågor liksom. Och jag har inte kräkts, så förgiftad blev jag nog inte. Men det är mycket bättre nu, och kul var det. 😀

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.