Magont!

Fy, vad dåligt jag mådde i går! Vaknade alltså före fyra av magont, gick upp halvsju efter att inte ha kunnat somna om, och var helt väck på förmiddagen! Ett tag var det så illa att jag övervägde framstupa läge på toaletten, men det gick över och återgick till bara magont. Fast det är riktigt jobbigt att ha både ont i magen och i ryggen samtidigt.  Sov ett par timmar på dagen, och efter en varm dusch kändes det mer okej. Åkte och träffade älskare R i gallerian när han kom från jobbet.

Turboshopping. Han hatar att gå i klädaffärer, men det var ganska folktomt en fredag kväll på herravdelningen. Dessutom hade vi (läs jag) en klar plan över vad han behövde, så på en halvtimme fick han ihop två par byxor, två tröjor, tre t-shirts och några kalsonger. Det var en bra tid, även för honom! Sen blev jag akut trött, för jag hade inte ätit något mer än några granatäppelkärnor sedan i går kväll.

Granatäpple. Kluster av röda kärnor

Köpte en macka som jag maniskt mulade in i truten i väntan på taxin hem, medan R var på Systembolaget. Förresten, hans bil hade inte startat i morse, så han pysslade om den när vi kommit hem. Det räckte inte riktigt, så han måste göra det nu också. Och så hade han planer med en kompis om att åka ut och cykla någonstans, så det där med att hasa runt på stan kan vi glömma. Dessutom har han lovat att dammsuga. Ja, ja. Magontet håller på att släppa, och i kväll kommer det vänner hit. Det blir perfa.


Missa inte...

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2012/11/magont/

2 kommentarer

  1. Vad skönt att lilla magen är bättre. Och jag hoppas ni får en mycket trevlig lördag.
    Kramar från mej.

    1. Tack snälla! Hoppas verkligen att din lördag blir fin också! Kram!

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: