Skäll och bårtaxi

I dag har det ringt på dörren här ett par gånger, med knappt utklädda ungar som vill ha godis. I dag, av alla dagar. Hade föräldrarna varit i närheten hade jag talat om exakt hur mycket de är ute och cyklar, men när barnen kommer ensamma är det ingen idé att skälla. Öppnar inte ens dörren. Fel dag, inget pynt, håll er borta. Ska det vara så jäkla svårt?

Hur som helst, jag är helt proppmätt. Mina föräldrar kom hit med mat, de hade köpt biff av någon lokal bonde. Potatisgratäng och vitlökssmör till det blev helt perfekt, och så små rabarberpajer med vaniljsås till efterrätt. Satt och stod upp i nästan tre timmar när de var här, och det var alldeles för länge kände jag sedan. Intog min plats i min ställbara säng när de åkte, och det är där jag befinner mig nu. Skönt, för det gör inte så ont. Diskbråcksjävel.

Rabarberpaj med kardemumma

Snart är helgen slut, och det kommer att bli en riktigt tung vecka framöver. Måste till skolan de flesta dagar, ska till sjukgymnasten, ska eventuellt träffa några nära och kära, och så ska jag på ett event med syrran på fredag. Det skulle vara skönt om jag kunde sitta ner, i alla fall. Helt omöjligt nu, stå eller ligga är det som gäller. Tror inte att Arbetsförmedlingen tillhandahåller bårtaxi för programresor till och från en utbildning, så det kan bli jäkligt svårt att komma dit. Inte mitt problem att lösa det, faktiskt. Nåja, får se hur det hela utvecklar sig till på måndag. Jag ligger kvar här, tills vidare…

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2012/11/skall-och-bartaxi/

4 kommentarer

Hoppa till kommentarformuläret

  • Tofflannovember 3, 2012 kl. 20:21
  • Svara

  Men det är ju inte klokt om du måste till den där jävla kursen om du har så där ont!!! GAH, jag blir så arg! 👿

  1. Nä, men jag får ju ingen lärobok, eller saker att göra hemma. Det är föreläsningar och skriftliga uppgifter som gäller. Trots att jag inte kan skriva.

  • Jeanette Ståhlnovember 3, 2012 kl. 21:52
  • Svara

  Var rädd om dig! Låt hälsan gå före din utbildning.
  Kram!

  1. Ingen kurs, ingen ersättning, etc… Men ja, det blir många sjukdagar! Kram!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.