Snö och frukt

Det har kommit ganska mycket snö här ute söder om söder. Det skulle nog, med lite god vilja, till och med gå att bygga ihop en snögubbe, men det hoppar jag över. Känns inte riktigt som min grej i år. En och annan snöboll kan jag däremot tänka mig att kasta, om det finns ett roligt mål (läs älskaren R, oförberedd). Men nästa vecka ska det bli skitkallt, fy fasen. Tycker att det är nog illa som det är redan.

R är förkyld – så där som bara en man kan bli, så jag vet inte om han orkar med något kul med mig i morgon. Dessutom ska han träffa sin herrklubb på eftermiddagen, och det tänker inte jag vara med på. Vi åkte förresten och storhandlade i går, så jag är ruinerad. Behövde verkligen allt, och eftersom jag handlar så sällan det bara är möjligt, så hamnade notan på 1700 spänn. En femtedel av min inkomst, hej och hå, tur att jag knappt köper några julklappar. Å andra sidan klarar jag mig ett tag om jag snöar inne. Men jag blir sur och tycker att det inte finns något att äta hemma (även om kylen är full), om det inte ser ut så här på fruktfronten.

Fruktfat från 60-talet, fulla med frukt!

Vet egentligen inte om jag orkar så mycket i dag i morgon heller, det har varit en sjukt jobbig vecka. Jag vill bara sova, och jag anar att Rs förkylning skulle kunna bryta ut när som helst på mig också. Det kliar i halsen, och nosen känns sådär. Han ska få så mycket stryk om han har smittat mig! Ja faktiskt, jag tänker i alla fall försöka. Jag har aldrig lyckats, med tanke på att han är ganska mycket större och betydligt starkare, men jag kan ju alltid överraska honom.


Missa inte...

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2012/11/sno-och-frukt/

2 kommentarer

 1. Hello from France
  I am very happy to welcome you!
  Your blog has been accepted in Europe Sweden a minute!
  We ask you to follow the blog ”Directory”
  Following our blog will gives you twice as many possibilities of visits to your blog!
  Thank you for your understanding.
  On the right side, in the ”green list”, you will find all the countries and if you click them, you will find the names of blogs from that Country.
  Invite your friends to join us in the ”directory”!
  The creation of this new blog ”directory” allows a rapprochement between different countries, a knowledge of different cultures and a sharing of different traditions, passions, fashion, paintings, crafts, cooking,
  photography and poetry. So you will be able to find in different countries other people with passions similar to your ones.
  We are fortunate to be on the Blogspot platform that offers the opportunity to speak to the world.
  The more people will join, the more opportunities everyone will have. And yes, I confess, I need people to know this blog!
  You are in some way the Ambassador of this blog in your Country.
  This is not a personal blog, I created it for all to enjoy.
  SO, you also have to make it known to your contacts and friends in your blog domain: the success of this blog depends on all Participants.
  So, during your next comments with your friends, ask them to come in the ’Directory’ by writing in your comments:
  *** I am in the directory come join me! ***
  You want this directory to become more important? Help me to make it grow up!
  Your blog is in the list Europe Sweden and I hope this list will grow very quickly
  Regards
  Chris
  We ask that you follow our blog and place a badge of your choice on your blog, in order to introduce the ”directory” to your friends.
  https://nsm05.casimages.com/img/2012/07/12/12071211040212502810092867.gif
  https://nsm05.casimages.com/img/2012/03/19/120319072128505749603643.gif
  https://nsm05.casimages.com/img/2012/03/24/1203240217091250289621842.png
  https://nsm05.casimages.com/img/2012/03/28/120328020518505749640557.gif
  https://nsm05.casimages.com/img/2012/03/26/1203260602581250289633006.gif

  If you want me to know the blog of your friends, send me their urls which allows a special badge in the list of your country
  I see that you know many people in your country, you can try to get them in the directory?
  Please! Actively support the ”Directory” by making known to your friends! Thank you! ”Unity is strength”
  WE ASK YOU TO FOLLOW OUR BLOG ”DIRECTORY”
  New on the site
  Ranking of Countries
  Invite your friends know made ??
  the website to raise your ranking in the Country

  1. Thank you Chris!

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: