Fast i snön

Fredagkvällens behållning (och det säger ju en del om hur tråkig kvällen varit): Satt i soffan och surfade lite, och hörde plötsligt ett jävla liv utanför. Gick ut på balkongen och såg en bil komma sladdandes, alldeles för fort och inte särskilt rakt, och så körde den rakt in i en enorm snöhög som låg på en trottoar på en tvärgata. Sen satt den fast.

I bilen att två killar och en tjej, och de lyckades verkligen inte flytta på bilen. Killarna försökte knuffa, men tjejen visste inte hur man skulle lägga i backen, eller vilken pedal som man sköter kopplingen med. De turades om ett par gånger, och skrek allt mer åt varandra. Idioter.

Gul tecknad bil

Sen försökte de få folk som passerade att hjälpa till, men de såg inte helt nyktra ut, och var alldeles för yviga och högljudda för att någon skulle vilja stanna. Till slut fick de bort snön och därmed även bilen, efter att ha hittat lite sand att sprida ut under. Tyvärr. De hade gott kunnat få sitta fast där och förolämpa varandra en stund till, för det var helt klart bättre än att de var ute och körde. Och det gav mig något att flina åt.


Missa inte...

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2012/12/fast-i-snon/

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.