Kakor och planer

Dags för ordentlig vila igen! Har käkat en himla massa kakor, julgodis och annat kul på jobbet de senaste dagarna, men bara mackor i stället för riktig mat. Jag har varit hungrig nästan hela tiden i två dygn, men verkligen inte orkat fixa något på kvällarna. Älskaren R har jag knappt sett till på grund av jobb och annat, men han värmde i alla fall lite ärtsoppa åt mig i går kväll innan han drog vidare.

Och alla ni som tänker att jag är dum i huvudet och att det är klart att man blir piggare av riktig mat, för er kan jag tala om att det inte fungerar så när man har riktigt ont, väldigt länge. Man blir inte piggare, bara mindre hungrig. Dessutom är det omöjligt att gå och handla maten till att börja med.

Men nu lär det inte gå någon nöd på mig ett tag framöver, i alla fall. R trotsade julshopparna i går förmiddag och fyllde förråd, kyl och frys här. I morgon blir det mat och fika hos farmor, och på julafton tänkte jag käka ute någonstans. Efter det blir det julmat på julmat på julmat några dagar. Det lär inte gå någon nöd på mig då.

Brunch på s/s Stockholm, smörgåsbord

Planer i dag? Vet ej. Vila händer och armar. Hade varit trevligt med en långpromenad, men det är alldeles för halt och ojämnt underlag. Kallt dessutom, och det ogillas. Som fan. Säkert för mycket folk i stan också, och trängsel är ännu sämre än kyla. Vad ska du göra i dag?


Missa inte...

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2012/12/kakor-och-planer/

8 kommentarer

Gå direkt till kommentarformuläret

  • Malin on december 22, 2012 at 10:54
  • Svara

  Just ja… “men om du äter bättre och får lite friskluft blir du ju piggare”. Eh, slutar jag få ont då? Nej. Men men, inte lätt för andra att sätta sig in i våra situationer kanske. Jag hoppas din lördag blir mysig trots allt. Kram!

  1. Det blir den säkert – vi är leeeediga!! 😀 Kram!

 1. Trotsade det hala väglaget och satte mig på fiket. Drack kaffe och studerade hetsjakten efter julklappar. Vad skönt att bara ge långfingret åt alltihop och ta det lugnt i stället.
  Nu har jag värmt upp ugnen som borde vara renare för att fräsa till lite Jumbo Fries till en hamburgare som ska stekas. Det är min dag det. 😀

  1. Det lät skönt! Vägrar ge mig ut i julhetsen här också.

 2. Jag håller med! Jag får nästan inte i mig nånting just nu, mest flytande. Försöker locka mig själv med än det ena, än det andra. Igår slank en brownie ner, men idag mår jag illa vid blotta tanken. Och jag orkar inte heller gå och handla nåt om jag mot förmoden skulle bli sugen på nåt som inte finns hemma – kyl och frys är fulla, inget passar… 🙁

  1. Då är jobbigt! Även om man har saker hemma så orkar man inte tillreda något, och sen vill man ändå inte äta det. Hoppas aptiten återkommer snart!

  • piafia on december 23, 2012 at 00:29
  • Svara

  Min gamla trötta mage har hakat opp sig, skinkan är griljerad och snygg, massa köttbullar och prinskorvar som gifter sig i kastullen…nejdå! Här smakar inget! En ny dag efter inatt, sambon brukar ha lite mer go än jag. Uppfann just en ny fågel: Apptitan!

  1. Usch då! Hoppas att du får tillbaka lite av aptiten i dag!

   Hahaha, apptitan, kan man köpa den till smartphones månntro, eller låter den som en dylik? :mrgreen:

Lämna ett svar

Your email address will not be published.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.