Julklappar!

Vi hade lite presentutdelning i går, jag och älskaren R, trots att vi inte egentligen firade någon jul. Och eftersom han önskade sig fred på jorden, alla pengar i världen och all makt åt honom, så blev det svårt att köpa några julklappar till honom. Han vill inte att jag spenderar mina surt förvärvade slantar på saker till honom, men en liten sak för 49:- kostade jag på honom i alla fall. Han blev faktiskt överlycklig, för den här!

Sparbössa som ser ut som Pacman, med ljud. Julklappar.

En sparbössa med Pacman-ljud när man stoppar i pengar. Han behöver inte köpa saker till mig heller, men på kvällen dagen innan julafton fick jag den här.

Vattentät radio som ser ut som en anka. Julklappar.

En vattentät radioanka till badrummet! Perfekt, som ni kanske minns så stod den på min önskelista, men jag har inte sagt något. Vissa är uppmärksamma…! På morgonen på julafton fick jag de här.

Giant microbes, en stafylokock och en köttätande bakterie. Julklappar.

Två Giant microbes, till samlingen jag redan har! Den röda är en köttätande bakterie (därav kniven och gaffeln på magen), och den blå är en vanlig stafylokock. Det var såna jag hade i ryggen förut, och släkt med den här multiresistenta kusinen jag fick förra året, tillsammans med en fettcell. På kvällen fick jag det sista paketet.

Mjuk kudde med brun päls. Julklappar

Åh! Vet inte hur många gånger jag har klämt på såna här kuddar – senast i går faktiskt! Jag fick två, och de är mjukare än den lenaste kaninen på jorden. Så glad! Fick du något du önskat dig?

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2012/12/julklappar-2/

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.