Lätt blykeps

Superkul kväll i går! Åkte till stan och träffade vännerna. Började med käk och öl på kinan vid Medis, och bästa M kom med en försenad julklapp – en sparbössa i form av en skitsöt uggla!20130113-103541.jpg

Sen drog vi runt lite och försökte hitta något ställe där det fanns sittplatser. Skybar i Skrapan – kört. Lilla hotellbaren – kört. Hamnade på Snaps, och vi kom nog i exakt rätt tid, för efter en kvart var det proppfullt. Mittemot satt en kille som såg ut som byns ende bög i ”Little Britain”. My god, vad likt det var! Nästan så att jag ville ha en autograf…

Satt och pratade några timmar, och hade väldigt trevligt. På väg hem åt vi kebab. Gott. Jag kan eventuellt ha blivit full, för jag somnade som en stock när jag lade mig i sängen vid tvåtiden, och vaknade halvelva med sprängande huvudvärk. Men det var det värt, för att kunna gå ut så där med alla de bästa vännerna är guld värt. Och att de kommer överens, haha! Det är lite bättre nu, men resten av kroppen mår inte så bra. Aj samt god dag.

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2013/01/latt-blykeps/

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.