Magsjuka och nytt gym

Arghh, så trött! Jag kräks inte, men måste kuta på toaletten stup i kvarten, har haft feber och världens magknip. Dessutom fick näsan för sig att börja rinna, så jäkla irriterande.  Har spenderat det mesta av dagen antingen i soffan eller på toaletten, och inte fått i mig särskilt mycket fast föda. Nu blir jag så illa tvungen att kila ner till gymmet i kvarteret och hämta mitt nya gymkort, för måndagar mellan 18 och 20 är den enda gången det är bemannat. 3588 kronor fattigare blir jag också. Hoppas vi tar bilen, jag är helt slut…

Var alltså och kollade på stället i går. De var inte alls så bra som jag hade trott, men det mesta går att lösa med lite kreativitet. Det var för litet för att rymma allt. Det fanns ingen ställning för stången, så det gick inte att köra bänkpress. Ingen smithmaskin, ingen benpress eller knäböjställning, och det var tydligen för att reglerna säger att det inte får finnas en del saker på grund av skaderisken när det är obemannat. Men det var fräscht och nära hem, vilket är en klar fördel. Dessutom ingår tillgång till ett annat, lite större gym där de andra sakerna finns, och det ligger bara ett par stationer bort.

Hantel. Magsjuka och nytt gym
Dessutom sa det att stället är mest för de som är lite äldre, och de som tränar lätt. Lite crosstrainer eller cykel, kanske dra lite i någon maskin, så med lite tur får jag den lilla plätten med fria vikter alldeles för mig själv. Öppet mellan 05-23 innebär också att jag förmodligen kommer att slippa träffa hela PRO eller SPF där. Bra. I morgon hade jag ju tänkt följa med tjejerna på kontoret ner på gymmet där, men jag tänker inte jobba i morgon heller. Minst en toalettfri dag, om inte för min skull så för smittorisken – och jag är nummer tre av åtta som åkt på någon sorts magsjuka där, på två veckor…

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2013/01/magsjuka-och-nytt-gym/

2 kommentarer

    • Annkijanuari 21, 2013 kl. 19:23
    • Svara

    Krya på dig! Inte kul med maginfluensa.

    1. Tack! Nej, det är lite drygt att behöva ha en toalett i närheten precis hela tiden… Puh!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.