Akvarell: Blå stafylokock

Målade ytterligare en av de små ljuvliga figurerna som kallas Giant microbes i akvarell, den här gången blev det den blå stafylokocken jag fick i julklapp. Jag lyckades inte få till riktigt rätt blå ton med de färger jag hade, men det fick duga. Dessutom fick ju den multiresistenta stafylokocken en kompis även i bildform.

Blå stafylokock, giant microbes, målning i akvarell

Multiresistent stafylokock giant microbes, målning i akvarell

Inte direkt det bästa jag har gjort, men det är roligt och avslappnande att måla med akvarell! Man tager vad man haver, när man ska måla av nåt. Nästa gång blir det en haj, tror jag. Eller något annat som kan finnas i gömmorna här hemma – för vem har inte en haj hemma? Jag har i alla fall minst tre. Kanske fyra till och med, alla i väldigt mjuk och fluffig form, som har kommit till mig när jag legat på sjukhus och dylikt.

Vill du se de andra sakerna jag har målat så klickar du här.

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2013/02/akvarell-bla-stafylockock/

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.