Ullareds-Morgan

Såg en trailer på TV för programmet ”Ullared”, en såpa som förlöjligar människor utan att de vet om eller förstår det. Det är väl knappt någon som inte känner till det? Hur som helst, det var nog ett par veckor sedan det programmet som trailern hörde till sändes. Ola-Conny hade släpat med Morgan till gymmet, och visade lite hur man gjorde med vikterna, och hur man kunde träna med kroppen.

Sedan intervjuade de Morgan om varför han hade börjat träna och han säger med sin ganska sköna dialekt: ”Jag vill ju hålla mig slank även i framtiden”. Hahaha! Karln har en riktigt stor kulmage, och knappt en muskel på kroppen. Om det var jag som hade sagt det hade det ju inte varit ett dugg roligt, men när han gör det blir det ju lyteskomik på en gång!

Han verkar ju inte ha fattat att han är mer tjock än slank – och att vara slank innebär ju inte nödvändigtvis att vara hälsosam. Hela grejen är ju att göra narr av folks livsstil, och Morgon och en del av de övriga medverkande har inte förstått det. Det är förnedrings-TV med folk som tror att de är med i en dokumentär. Visst blir det roligt ibland, för den där Morgan lyckas verkligen kläcka ur sig en del såna där guldkorn, men någon gång ska väl även de medverkande inse att poängen med programmet är att folk ska skratta åt dem.

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2013/02/ullareds-morgan/

4 kommentarer

Hoppa till kommentarformuläret

  • Tofflanfebruari 7, 2013 kl. 19:31
  • Svara

  Nä fy, värsta sortens TV-serier! Sånt tittar jag inte på, usch! 🙁

  1. Jag fattar inte att det är så populärt! Inte bra alls.

  • Petterfebruari 7, 2013 kl. 21:23
  • Svara

  Är liten kluven här. Jag såg första säsongen av Ullared och tyckte faktiskt den lärde mig något om fenomenet Ullared. 😀
  Men jag håller med om att folk används för att skapa nöje åt andra. Samtidigt tror jag man kan jämföra det med kränkning. Det är inte vad vi tycker utan vad de medverkande tycker. Eller?

  Å andra sidan är just sådana här program anledningen till att jag slängde ut kabel-tv och nu bara har de fria kanalerna. 😀 Jag behöver inte Idol, X-faktor, Du-är-för-tjock….. etc….

  1. Ja, fenomenet Ullared är faktiskt intressant! Så länge de inte anser (inser?) att det är förnedrings-TV så är det ju ingen skada skedd.

   Förstår man som medverkande inte att man får vara med för att man framstår som rolig eller dum är det definitivt dags att revidera sin tillvaro…

   Jag behöver inte TV över huvudtaget, de fria kanalerna är för det mesta fyllda med skit också. Kollar inte på sport, nyheter och väder läser jag på nätet, och så vidare.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.