Storhandling utan trängsel

Den allra bästa tiden för storhandling – en fredag efter klockan åtta. De flesta svenska barnfamiljer sitter hemma, och är därmed inte i vägen, och det är aldrig någon kö. Alternativet hade varit att handla i dag, och jag kan för mitt liv inte förstå hur man hellre vill göra det, än att rubba lite på rutinen med fredagsmys. Är det mer värt än att slippa trängas med tvåtusen andra på helgen? Man kan ju ha ”mys” när som helst under helgen, om det är så viktigt.

Jag såg en unge på hela stormarknaden, och den sprang på mig när jag helt ensam stod och plockade några äpplen i en påse. Hur jävla svårt kan det vara? Nu är det i alla fall proppfullt i frys och kyl igen. Grönsaker och färskvaror måste fyllas på varje vecka, men i övrigt överlever jag nog en månad till nu.

Ett kylskåp fullt med mat

Hade aldrig pallat att handla själv. Saker ligger för långt ner, och frysarna är helt omöjliga. Tur att R följer med och plockar allt jag pekar på! Skulle inte ens palla att skjuta en kundvagn framför mig, om jag var tvungen att bromsa eller svänga. Jag skulle bara köra på folk, vilket de kanske förtjänar i vissa fall också. Storhandling är oftast vidrigt, även om man går på den bästa tänkbara tiden.

Men nog om det. R är ledig, och vi har ingen lust att bara sitta hemma och stirra på varandra. Dessutom måste vi träna. Det blir bacon, ägg och en bytta kaffe, sen får vi se. Har väldigt ont, så det blir en näve piller till frukost också. Med tillhörande ont i magen, självklart. Dessutom är det något fel på mitt ena öga, det svider, gör ont och tåras, så det är illrött.

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2013/02/storhandling-utan-trangsel/

2 kommentarer

  • shadaim12februari 23, 2013 kl. 14:24
  • Svara

  Så jäkla gött när det e fullt i kyl och frys igen.
  oavsett fredagkväll eller ej.
  kram

  1. Ja, skönt! Går att fixa vad man vill utan att behöva handla – när man vill!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.